Publicador de continguts

Apple Pay arriba als socis de Caixa d’Enginyers, oferint-los una manera fàcil, segura i privada de pagar

16.07.2019
Caixa d’Enginyers ofereix des d’avui als seus socis Apple Pay, que està transformant els pagaments mòbils amb una forma de pagament fàcil, segura i privada que és ràpida i convenient.

Per brindar el millor servei als seus socis, Caixa d'Enginyers ha decidit incorporar Apple Pay, oferint-los transaccions fàcils, segures i privades. Aquesta plataforma és un compromís de l'Entitat amb la transformació digital del Grup.

La seguretat i la privacitat estan en el centre d’Apple Pay. Quan utilitzes una targeta de crèdit o dèbit amb Apple Pay, els números reals de la targeta no s’emmagatzemen en el dispositiu ni en els servidors d’Apple. En el seu lloc, s’assigna un número de compte de dispositiu únic, que es xifra i s’emmagatzema de forma segura en l’element segur del seu dispositiu. Cada transacció està autoritzada amb un codi de seguretat únic i dinàmic.

“A Caixa d’Enginyers sempre escoltem activament als nostres socis per a oferir-los assessorament personal i nous serveis digitals, com Apple Pay, que faciliten els seus pagaments diaris i els permeten estar connectats permanentment a través de BancaONLINE i BancaMOBILE”, explica Joan Cavallé, Director General de Caixa d’Enginyers.

Apple Pay és fàcil de configurar i els usuaris seguiran rebent totes les recompenses i beneficis que ofereixen les targetes de crèdit i dèbit. A les tendes, Apple Pay funciona amb iPhone SE, iPhone 6 i posteriors, i Apple Watch.

Comprar online en aplicacions i llocs web que acceptin Apple Pay és senzill amb Touch ID, o simplement fer doble clic en el botó lateral i mira el teu iPhone X per a autenticar-te amb el Face ID. No és necessari emplenar manualment extensos formularis de compte ni escriure repetidament la informació de l’enviament i facturació amb Apple Pay. Quan pagues per béns i serveis sobre la marxa en aplicacions o Safari, Apple Pay funciona amb iPhone 6 i posteriors, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5a Generació), iPad Air 2, i iPad mini 3 i posteriors. També pots utilitzar Apple Pay a Safari en qualsevol Mac introduït el o després de 2012 executant macOS Sierra i confirmar el pagament amb iPhone 6 o posterior o Apple Watch, o amb Touch ID en el nou MacBook Pro i MacBook Air.

Per obtenir més informació sobre Apple Pay, visita: http://www.apple.com/es/apple-pay

Aplicacions anidades
Ves Superior