Publicador de continguts

NEWS & YOU num.1

29.09.2023
Celebrem 56 anys i ho fem gràcies a la confiança dels socis i sòcies que creuen en el nostre model de banca cooperativa i en la nostra manera d'entendre les finances com una activitat al servei dels socis i de la societat.

Avui vull compartir una fita històrica: l’actualització de la nostra imatge corporativa. Després de tot aquest temps evolucionant i creixent junts, i en un món en procés de canvi accelerat, volem que la nostra imatge també reflecteixi com som avui i com ens volem projectar al futur.

Aquesta nova identitat reuneix tot allò que ens fa únics i que ens diferencia. D'una banda, els nostres orígens, l’esperit cooperatiu i professional amb què vam néixer gràcies als enginyers, i sota el qual hem anat evolucionant fins a convertir-nos en l'Entitat de la qual formes part juntament amb els més de 215.000 socis i sòcies. De l'altra, el nostre compromís amb les finances sostenibles, amb la societat i amb el planeta, involucrats en contribuir, a través de la nostra activitat com a Grup financer i assegurador, a construir un món millor.

Així som i així ens volem mostrar

Diuen que cal renovar-se per continuar existint. En el nostre cas, ens hem renovat al teu costat, guiats pels valors que compartim i a través dels moments que hem viscut al llarg d'aquesta història de més de 55 anys que junts hem construït. Parlem d'actualització perquè, en realitat, estem exterioritzant allò que ja érem: un Grup consolidat i solvent que ofereix serveis financers i asseguradors adaptats a les teves necessitats en cada etapa vital, amb productes excel·lents i un servei proper que ens fa únics.

Avui, la nostra nova imatge corporativa vol reflectir allò que som gràcies a tu i a totes les persones que hem construït aquesta manera diferent de fer i entendre les finances. Una imatge renovada que reflecteix l'essència dels nostres orígens i la força de la nostra marca; que expressa una història de futur, un futur que entenem cada vegada més cooperatiu i social com una via per a la construcció d'un món millor.

Creiem en les persones, en la força de la unió i en el tracte proper. Volem ser referents en banca cooperativa prioritzant una atenció propera, personalitzada i de qualitat en tots els àmbits. Per això, també hem resumit la nostra manera de fer en el nostre nou propòsit: Humanitzem les teves finances. Tenim l'objectiu d'aportar valor compartit a través d'unes finances que se centren en les persones i en la cura de la salut financera. I això només es pot aconseguir amb un tracte humà, proper i empàtic, basat en la confiança mútua. És el que ens diferencia.

Tenim un passat sòlid, un present que ens consolida com a referent i una gran oportunitat de construir junts una història de futur.

Moltes gràcies per ser aquí, per sumar-te a aquesta manera diferent d'entendre les finances i per continuar confiant en un model de banca cooperativa que aposta per un futur sostenible.

Joan Cavallé
Director general Grup Caixa d'Enginyers

 

Pots llegir la publicació completa aquí.

Aplicacions anidades
Ves Superior