Aplicacions anidades
Indicador PP ISR

 

INDICADOR DE RISC PER A PLANS DE PENSIONS:

Potencialment menor rendiment
- Risc 1 2 3 4 5 6 7 + Risc
Potencialment major rendiment

L'indicador de risc està calculat en base a dades històriques mitjançant l'indicador SRRI (Synthetic Risk Reward Indicator), que té una escala entre 1 i 7 i varia del 3 al 4, en què el nombre 3 correspon a l'indicador de risc del CE Global Sustainability ISR, PP, i el número 4 correspon a l'indicador de risc del CE Climate Sustainability ISR, PP. Aquesta dada pot no constituir una indicació fiable del futur perfil de risc del pla. Adquireix aquesta categoria fonamentalment pel risc de tipus d'interès, així com pel de mercat i el de divises.

Consulta les alertes de liquiditat i els indicadors de risc de cadascun dels nostres plans a www.caixaenginyers.com/ca/pensiones.

Indicador FI ISR

 

INDICADOR DE RISC PER A FONS D'INVERSIÓ:

Potencialment menys rendiment
- Risc 1 2 3 4 5 6 7 + Risc
Potencialment més rendiment

Aquesta dada indica el risc dels fons, que té una escala entre 1 i 7 i varia del 3 al 5, en què el nombre 3 correspon a l'indicador de risc del Fonengin ISR, FI, el 4 l'indicador del CdE ODS Impact ISR, FI i el 5 l'indicador del CE Environment ISR, FI, i està calculat en base a dades històriques que no constitueixen una indicació fiable de el futur perfil de risc dels fons. Així mateix, la categoria indicada en cada fons pot variar al llarg de el temps.

Slider Completa
Intro gama ISR

 

Descobreix tota la nostra gamma ISR i completa la teva inversió amb productes que contribueixen a aconseguir un món més sostenible:

Aplicacions anidades
Cierre landing completa

Segueix invertint de manera responsable

Botón Solicitar propuesta personalizada (centrado)

Sol·licita proposta personalitzada

Enlace a Argumentario ISR

 

 
 

Descarrega't la nostra guia!

"El model d'inversió del Grup Caixa d'Enginyers
Filosofia i claus de l'èxit"

  • ADN del grup
  • Filosofia d'inversió i metodologia
  • Equip humà i expertise
  • El compromis ISR
  • Reconeixements

Descobreix la nsotra filosofia d'inversió:

 

Descarregar la Guia

 

Disclaimer Completa ISR

Els fons d'inversió no són dipòsits i comporten risc d'inversió, inclosa la possibilitat que, en períodes concrets de càlcul, es produeixin minusvàlues.


 

Tots els Plans de Pensions Individuals de Caixa d'Enginyers tenen Caixa Enginyers Vida, SAU, com a entitat gestora; i Caixa d'Enginyers, SCC, com a entitat dipositària i entitat promotora. Els Fons de Pensions estan auditats per Deloitte, SL. Pots consultar el document de Dades Fonamentals per al Partícip a l'enllaç DFP que trobaràs en la descripció de cada un dels plans. Les rendibilitats passades no impliquen rendibilitats futures.

Consulta en el fullet informatiu els criteris mediambientals, socials i de govern corporatiu (ASG) dels fons o societats. Pots consultar aquí els criteris ISR dels nostres fons.

Aquesta pàgina web no constitueix una oferta de compra o venda de participacions. Pots consultar el fullet informatiu i el document amb les Dades Fonamentals per a l'Inversor registrat en la CNMV a qualsevol oficina de Caixa d'Enginyers, a www.caixaenginyers.com/web/fondosinversion o a www.cnmv.es. Si us plau, llegeix el fullet informatiu abans de fer qualsevol inversió.

Título cuadro formulario recibir asesoramiento

Sol·licita-ho ara:

Si vols rebre assessorament personalitzat contacta amb nosaltres.

Aplicacions anidades
Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Fes-te soci/contractar

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto

 

 

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 
 

Truca'ns

900 300 321

 

Ves Superior