Detalle comercio Ingenium
logo Mas Rodó

Mas Rodó

Vins autòctons i originals de qualitat, monovarietals, altament reconeguts per les guies especialitzades, i elaborats al propi Celler.


        	banner Mas Rodó
Fins a un 15% de descompte

Aconsegueix un 15% de descompte a partir de la compra d’una capsa de 6 ampolles incloent-hi el codi de descompte INGENIUM quan facis la teva compra online.

Link web: www.masrodo.com

 

A 60km. De Barcelona, s'alça el celler MAS RODÓ, finalista dels Premis FAD Nacionals d'Arquitectura Sostenible i una de les Noves Catedrals del Vi d'Espanya, segons la revista Epicur.

Una edificació sobre l'antiga masia de MAS RODÓ del SXVIII, envoltada per un paratge únic de muntanyes, valls i vinyes. Una arquitectura que vol transmetre la filosofia del nostre Celler.

A 500m d'alçària, creixen les nostres vinyes de baixa producció, a partir de les quals elaborem vins originals i autòctons de qualitat. Els nostres vins monovarietals han estat altament reconeguts per les guies especialitzades més prestigioses, com:

  • MAS RODÓ Montonega; un vi únic al món.
  • MAS RODÓ Macabeo; millor vi blanc del Penedès segons la guia de vins de Catalunya 2013.
  • MAS RODÓ Cabernet Sauvignon; Medalla d'Or a la International Wine Challenge.

 

Entra des del botó "Accedir a l'oferta" per descobrir el codi promocional.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior