Detalle comercio Ingenium
logo Supertics

Supertics

El mètode Supertics millora els resultats acadèmics dels teus fills d'entre 5 i 12 anys en matemàtiques, anglès i comprensió lectora.


        	banner Supertics
Fins a un 30% de descompte

Supertics és una metodologia online de reforç extraescolar per a nens d'infantil i de primària d'entre 6 i 12 anys amb la qual aprenen, mentre juguen en un entorn de gamificació, les matèries fonamentals per a la seva educació: l'aprenentatge lector i la comprensió lectora, les matemàtiques i el càlcul mental, o l'anglès.

 

Matematics: l'entorn educatiu de Matematics, basat en la gamificació, fa que aprendre sigui una diversió. Des de casa i en el mòbil, la tauleta o l'ordinador, els més petits aprendre i reforcen les diferents habilitats matemàtiques obtenint excel·lents resultats en el col·legi. Matematics està avalat pel Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

 

Leobien: amb aquesta metodologia els més petits reforcen des de casa la seva comprensió i velocitat lectora a través d'activitats per a convertir-se en eficaços lectors. Un alt nivell de comprensió lectora i llegir amb rapidesa són les eines clau per a obtenir un bon rendiment escolar en totes les assignatures. Leobien està avalat pel Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura en la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Granada (UGR).

 

Englishtics: mètode d'aprenentatge i de reforç d'anglès per a nens de primària desenvolupat per pedagogs i professors natius. La metodologia i els continguts s'adapten al ritme d'aprenentatge i coneixements de cada nen perquè qualsevol que sigui el seu nivell, adquireixi les quatre habilitats necessàries per a aprendre anglès: listening, speaking, reading i writing. Englishtics compta amb la col·laboració del British Council i ha estat seleccionat com un Exam Preparation Centrer, ja que cobreix els coneixements necessaris per a superar amb èxit els exàmens oficials Starters, Movers, Fulls de mà, KET i PET de la Universitat de Cambridge.

 

Gràcies a la Caixa d'Enginyers, prova la metodologia Supertics durant 30 dies completament gratis, o directament subscriu-te i beneficia't d'un 30% de descompte per sempre en qualsevol de les matèries o de les seves llicències.

 

El mètode Supertics personalitza els temps de treball dels nens per a adaptar-los al seu potencial de treball i capacitat d'atenció. Amb solo una mica més de 10 minuts al dia els més petits reforcen 3 matèries fonamentals en la seva educació. A través d'algorismes intel·ligents, les activitats adapten el nivell de dificultat permetent que qualsevol alumne reforci o ampliï coneixements de manera que pugui obtenir excel·lents resultats en el col·legi.

 

● El 94% dels nens millora els resultats en el col·legi

● Activitats creades en entorns de ludificació

● La metodologia reforça la relació entre pares i fills

● Suport online de pedagogs, logopedes i professors

 

 

17 minuts al diaUna mica més de 10 minuts diaris durant 5 dies a la setmana.
AdaptatiuContingut adaptatiu per ritmes diferents.
GamificacióActivitats creades en entorns de gamificación.
Relació pares-filsLa metodologia reforça la relació entre pares i fills.
 
PreuEl preu de la metodologia accessible per a tots.
ResultatsEl 94% dels nens millora els resultats en el col·legi.
FlexibleMetodologia flexible per a tot tipus de nens.
Suport onlineSuport online de pedagogs, logopedes i professors.

 

 

 

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior