Detalle comercio Ingenium
logo home digital systems

Home Digital Systems

Som experts en integració audiovisual. Comercialitzem les millors marques (LOEWE, BOSE, LINN...) al millor preu. Li donarem una solució integrada i claus en mà en imatge i so, domòtica, telecomunicacions...


        	Banner Home Digital Systems
Fins a un 15% de descompte

 

HOME DIGITAL SYSTEMS enginyeria, està format per enginyers i tècnics especialitzats en el desenvolupament de projectes emmarcats dins del sector tecnològic, donant una solució integrada i claus en mà. Sent l'interlocutor i instal·lador únic s'aconsegueix millorar la coordinació dels projectes en els quals participem. Som el complement perfecte per al teu negoci.

HOME DIGITAL SYSTEMS enginyeria. La nostra experiència de més de 15 anys ens avala, així com els projectes realitzats i la fidelització continuada dels nostres clients. També comptem amb el suport dels nostres socis (TV LOEWE, Àudio BOSE, BOSE PRO, HI-END Linn) i els seus departaments d'enginyeria. 

 

Gaudeix dels següents descomptes fent servir les targetes de Caixa d'Enginyers:

 

  • 6%: BOSE, YAMAHA, DENON, SENNHEISER, EPSON, VOGELS, SONO
  • 7%: LOEWE
  • 10%: LINN
  • 10%: Mà d'obra
  • 15%: Assistència mínima (inclou instal·lació i/o configuració d'equips audiovisuals, fins a 1h)

Els descomptes no són acumulables amb promocions vigents.

 

 DOMÒTICA


SEMPRE CONNECTATS - CONTROLA LA TEVA CASA AMB UN SOL CLIC

Projectem i executem instal·lacions de domòtica basades en els estàndards europeus per a habitatges i negocis. Proporcionem els més moderns mètodes de control de la seva instal·lació, pantalles tàctils, iPad, iPhone, etc.

SONORITZACIÓ PROFESSIONAL

Interiors i exteriors on disposar de la qualitat musical adequada, integrada amb els sistemes d'alertes i emergències

Amb marques com BOSE PRO, Cloud, Bittner, DENON PRO assegurem instal·lacions fiables i amb una sorprenent qualitat musical. Es poden fer des de senzilles instal·lacions d'una sola zona, fins a grans instal·lacions amb diverses zones i diferents requeriments en cadascuna de les estances.

 

 HOME CINEMA

SISTEMES DE PROJECCIÓ D'IMATGE

Ja sigui amb un TV i un 5.1 o amb una Sala de Cinema a mesura, portem el millor cinema a casa.

HOME DIGITAL SYSTEMS enginyeria, ha apostat per la integració de sistemes d'àudio i vídeo de qualitat, desenvolupant sistemes a mesura per a clients amb altes exigències en el control i automatització. Prenem el projecte des del principi , canalitzacions, acústica, decoració, il·luminació, àudio visuals, domòtica, etc. A més de la instal·lació, engegada i calibratge de tots els equips, oferim el manteniment integral de la instal·lació. 

Estem a l'avantguarda de tots els productes relacionats amb el món del Home Cinema, ja que som experts en un sector on es manegen productes molt exclusius.

AUDIO Hi-Fi

Gaudeixi de la millor qualitat musical amb Linn, i a més podrà corregir les ressonàncies de sala mitjançant la Space Optimisation. Situï els seus altaveus en el lloc que prefereixi de la seva sala, ja que amb Linn sempre aconseguirà que sonin tan ben com en la ubicació òptima.

Linn dissenya i fabrica els millors equips de música. Cada reproductor de música està dissenyat amb la premissa de traslladar el senyal musical des de la font fins als altaveus amb la millor qualitat possible.

 

TELECOMUNICACIONS

Avui dia és bàsic en tots els edificis la instal·lació de la xarxa de telecomunicacions: Antenes TDT/SAT, xarxes de veu i dades, WIFI, videovigilància, videoporters...

HOME DIGITAL SYSTEMS enginyeria, ofereix al món de la seguretat un servei d'alt nivell amb assessorament directe sobre plànols, desenvolupament dels projectes i distribució del sistema de vigilància.

Oferim serveis de captació i distribució de senyal de TV, modulació de canals i integració amb la centraleta. També és necessària l'existència de suficients preses ethernet per interconnectar els dispositius d'àudio i de vídeo i poder realitzar el streaming.

 

 

EMPRESES COL·LABORADORAS. SOM DISTRIBUÏDORS OFICIALS

 

                                                                

 

 

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior