Detalle comercio Ingenium
logo Abacus

Abacus cooperativa

5% de descompte en llibres i preu de soci en la resta de productes per ser soci de Caixa d’Enginyers.


        	banner Abacus
Fins a 5% de descompte en llibres

Abacus cooperativa t'ofereix joguines educatives per a petits i grans, material de manualitats per fomentar la creativitat, una àmplia gamma de productes de papereria, el que necessiten els més petits amb una creixent selecció de productes de puericultura, així com un gran ventall de llibres per totes les edats i de tots els gèneres.
Tots els productes que trobaràs en els establiments d'Abacus cooperativa són seleccionats amb uns criteris que reflecteixen els valors centrals de la cooperativa com ho són la responsabilitat social i l'orientació als consumidors i consumidores.

 

5% de descompte en llibres i preu de soci en la resta de productes per ser soci de Caixa d’Enginyers.

 

Per poder beneficiar-te del descompte has de realitzar la compra a la botiga física identificant-te com a soci de la Cooperativa de Consumidors i Usuaris i realitzar el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior