Detalle comercio Ingenium

Hotelopia

Més de 94.000 hotels a tot el món.


        	banner Hotelopia
Un 12% de descompte

Somiant amb fer una escapada aquest any o l'any que ve?

Si ets dels que s'animen a reservar amb molta antelació, aquest és el moment, ja que t'oferim un descompte molt especial vàlid per uns pocs dies.

Costes, illes, ciutat, rural, esquí?

En Hotelopia trobaràs hotels entre més de 7.500 destinacions en costes i illes i ciutats espanyoles, rural i esquí a Andorra, Sierra Nevada, Pirineus, ciutats europees, Nord Amèrica, Amèrica Llatina, Carib i Àsia. Més de 100.000 hotels de tot el món!

 

Consulta la nostra oferta d'hotels i apartaments Safe2Stay (hotels amb mesures i protocols de salut i neteja per COVID-19 recomanats per les autoritats públiques) filtrat a l'apartat "Safe Stay"

 

Descompte directe del 12% de dte. directe en més de 100.000 hotels a tot el món.
Validesa de l'oferta: fins al 31 de Gener del 2021.

 

Condicions:

  • Online: per beneficiar-se d'aquest descompte directe, has de realitzar la compra a través de la web de hotelopia al portal Ingenium Shopping
  • Estalvi ràpid i segur: Obtindràs el teu descompte abans de realitzar el pagament pel que no ha d'estar pendent de reemborsaments.
  • Ofertes d'hotels actualitzades en la web.
  • Oferta vàlida fins al 30 de novembre de 2020.

 

Nota important sobre COVID19:

 

Sobre Hotelopia:

  • Hotelopia forma part de Hotelbeds Group, companyia europea líder en viatges que proporciona els seus serveis a més de 30 milions de clients en 180 països a través de les seves diferents marques.
  • Disposem d'un telèfon d'Atenció al client que estarà encantat d'atendre-li per a qualsevol gestió sobre la seva reserva en el número  971 211 645 indicant que la seva referència és: Ingenium Shopping
 
 
 

I si marxes de vacances, contracta l'Assegurança d'Assistència en Viatge

Viatja tranquil per tot el món amb les cobertures més completes. Dels imprevistos ens n'ocupem nosaltres. +Info

 
Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior