Detalle comercio Ingenium
logo Hotels Barceló Resort

Barceló Hotel Group

Barceló Hotel Group compta amb més de 270 hotels urbans i vacacionals de 4 i 5 estrelles, i més de 60.000 habitacions, distribuïts en 24 països i comercialitzats sota quatre marques: Royal Hideaway Luxury Hotels & Resorts, Barceló Hotels & Resorts, Occidental Hotels & Resorts i Allegro Hotels.


        	banner Hotels Barceló Resort
Fins a un 40% de descompte

Barceló Hotel Group, la divisió hotelera del Grup Barceló, és la 2a cadena d'Espanya i una de les 30 més grans del món en nombre d'habitacions, i ha estat reconeguda com la ‘Millor companyia gestora del món’ en l'última edició dels World Travel Awards, considerats els Oscar del turisme. Actualment compta amb més de 270 hotels urbans i vacacionals de 4 i 5 estrelles, i més de 60.000 habitacions, distribuïts en 24 països i comercialitzats sota quatre marques: Royal Hideaway Luxury Hotels & Resorts, Barceló Hotels & Resorts, Occidental Hotels & Resorts i Allegro Hotels.

Oferta per a socis de Caixa d'Enginyers en tots els nostres hotels excepte Cuba, Àsia Gardens Hotel & Thai Spa, a Royal Hideaway Hotel, Formentor Viles Hotel i Novo Resort The Residence Luxury Apartments by Barceló.

Condicions especials:

1. Validesa: Aquest acord estarà vigent des de la seva data de signatura fins a la finalització de l'any 2024. Finalitzat aquest període, i després de revisió per totes dues parts, l'acord podrà prolongar-se anualment. Oferta per a socis en tots els nostres hotels excepte Cuba, Àsia Gardens Hotel & Thai Spa, a Royal Hideaway Hotely Novo Resort The Residence Luxury Apartments by Barceló.

2. Aplicació: Tots els socis gaudiran d'un descompte sobre la millor tarifa disponible publicadaenwww.barcelo.com. Aquest descompte serà acumulable a ofertes excepte promocions puntuals fins a un topall màxim de 40% en hotels EMEA i Hotels urbans LATAM, i 50% en hotels Vacacionals LATAM. L'hotel es reserva el dret de sol·licitar credencials, com a targeta de presentació, carnet de soci, sempre acompanyat del DNI.

3. Reserves: Aquestes estaran sempre subjectes a disponibilitat exclusiva de l'hotel per a aquesta promoció, podent no estar disponibles fins a l'última habitació. Hauran d'efectuar-se exclusivament a través de la nostra web www.barcelo.com utilitzant el codi de descompte que Barceló Hotel Group facilita o telefonant al +34902101001( des d'Espanya) o +34971928021 (des d'un altre país).

Entra des del botó "Accedir a l'oferta" per a descobrir el codi promocional.

4. Polítiques i despeses de cancel·lació: Podran variar segons la tarifa seleccionada en el moment de realitzar la reserva. Posem a disposició el correu electrònic asistencia@barcelo.com per a qualsevol consulta o dubte relatiu a aquest acord.

5. myBarceló: recorda que amb el nostre Programa de Fidelització podràs sumar fins a un 10% de descompte addicional en les teves pròximes reserves, gaudir de descomptes en serveis extra durant l'estada* i molts avantatges exclusius més.

6. Experiència digital per als nostres clients: App canal de comunicació, Checkin En línia, CheckOutdigital i Mobile Key *

* Fins a 20% de descompte en serveis extra durant l'estada (per a hotels de regió EMEA). Mínim de 10% de descompte en Resort Discount (per a hotels de regió LATAM).* En hotels seleccionats.

 

La diversió està assegurada!

Descompte en Barceló H&R d'un 10% de descompte sobre el millor preu www.barcelo.com, acumulable a ofertes excepte promocions puntuals.

Reserves en línia: www.barcelo.com

Entra des del botó "Accedir a l'oferta" per a descobrir els codis promocionals.

 
 
 

I si marxes de vacances, contracta l'Assegurança d'Assistència en Viatge

Viatja tranquil per tot el món amb les cobertures més completes. Dels imprevistos ens n'ocupem nosaltres. +Info

 
Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior