Detalle comercio Ingenium
logo EURO 6000 Plus

EURO 6000 Plus

A Ingenium Shopping cada vegada t'oferim més. Gaudeix dels "Privilegios EURO 6000", i aprofita't de descomptes immediats a més de 6.000 marques i establiments!


        	banner EURO 6000 Plus
Descomptes instantanis  

AMB L'ALIANÇA ENTRE CAIXA ENGINYERS I EURO 6000, APROFITA'T ARA TAMBÉ DELS NOUS DESCOMPTES I AVANTATGES QUE S'INCORPOREN A INGENIUM SHOPPING!

logo decimas

Decimas: Fins a un 10% de descompte. 

logo C&A

C&A: 10% de descompte en tots els productes, inclosos productes rebaixats. Descompte aplicable a compres per un mínim de 25€.

 

logo cinesa

CINESA: Preu reduït de dilluns a divendres (no festius), per a un màxim de 4 entrades (la del titular de la targeta EURO 6000 + 3 acompanyants) i 50% dte. een Bucket de crispetes + 75cl de refresc* (tots els dies).

logo toys'r'us

TELEPIZZA : 30% de descompte aplicat sobre el preu del producte, impostos inclosos. Comanda mínima per a lliuraments a domicili de 14,95€. Per a recollides en botiga, la comanda mínima és de 7,95€.

 

Per beneficiar-te d'aquests descomptes fes clic al comerç en el comercio, Identifica't amb els 6 primers dígits de las targetes de Caixa Enginyers i comença a gaudir dels descomptes en EURO 6000 Plus.

 

Entra i descobreix tots els descomptes.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior