Detalle comercio Ingenium
Logo Warner

Parc Warner Madrid

Parc Warner Madrid és un parc temàtic situat a Madrid.


        	Banner Warner
Fins a un 10% de descompte

Vine a conèixer a aquests vells amics i gaudeix en família o amb els amics d'una de les torres amb la caiguda més alta del món i totes les atraccions.

Posseeix 33 atraccions mecàniques.

Paga amb la teva targeta EURO 6000 de Caixa d'Enginyers i aconsegueix:

  • 10% de dte. en la teva entrada online.


Amb l'aliança entre Caixa d'Enginyers i EURO 6000, aprofita ara també els nous descomptes i avantatges que s'incorporen a Ingenium Shopping!

Codi promocional a través del botó "Accedeix a l'oferta"

 

Entra i descobreix tots els descomptes.

 

Condicions legals:

Oferta vàlida per a totes les targetes EURO 6000 fins al 30 de desembre de 2022. No es permeten canvis ni devolucions. Descompte no acumulable amb altres ofertes en cas que s'usi un codi promocional NO facilitat en la web de Carezza. Sí acumulable amb els descomptes que venen inclosos en el preu de les entrades. Imprescindible consultar en la web de Carezza punxant en l'oferta "Accedeix a l'oferta en línia" abans de comprar l'entrada.

EURO 6000 garanteix que totes les ofertes publicades en aquesta web estan vigents a cada moment. En cas de cancel·lació d'aquestes ofertes per part de Carezza, EURO 6000 declina tota responsabilitat derivada d'aquesta cancel·lació.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior