Detalle comercio Ingenium
logo Smartbox

Smartbox

Smartbox® és líder europeu dins del mercat de les caixes regal amb més de 111.000 experiències acuradament seleccionades i examinades, a Espanya i Europa.


        	banner Smartbox
Fins a un 10% de descompte

Smartbox® és líder europeu dins del mercat de les caixes regal amb més de 111.000 experiències acuradament seleccionades i examinades, a Espanya i Europa.

Totes les caixes regal Smartbox ofereixen una selecció d'activitats de qualitat agrupades segons el tipus d'experiència que ofereixen com per exemple Estades, Estades Gastronòmiques, Gastronomia, Benestar, Aventura.

 

 

Condicions:

  • Promoció no acumulable amb unes altres.
  • Descompte exclusiu online.
  • Important: fer la compra a través dels links i validar amb el cupó exclusiu que trobaràs des del botó "Accedeix a l'oferta".
  • Per poder accedir a aquesta promoció és imprescindible realitzar el pagament del producte promocional amb qualsevol targeta de crèdit o dèbit de Caixa Enginyers.
Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior