Publicador de continguts

La Fundació Caixa Enginyers renova el compromís amb la UPC i la formació en enginyeria

21.11.2023

Estudiants dels diferents campus de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) es beneficiaran de l'acord mitjançant ajuts a la mobilitat internacional i reconeixements als millors expedients i projectes innovadors.

La Fundació Caixa Enginyers, l'expressió de la vocació de Responsabilitat Social Corporativa de Caixa Enginyers, referma el compromís amb l'enginyeria renovant el seu acord amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). L'acord marc té l'objectiu, entre d'altres, de reconèixer els millors expedients d'estudiants dels diferents campus que té la UPC a Catalunya i concedir ajuts a la mobilitat internacional per finalitzar o ampliar la formació a escoles de prestigi internacional, estudiants de les escoles d'enginyeria es podran beneficiar d'aquesta col·laboració. Així mateix, l'acord marc incorpora l'impuls de l'activitat que desenvolupa el TechLab de la UPC de Manresa, que té l'objectiu d'apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania, així com el suport als investigadors i les investigadores de la UPC que hi participen a la Competició Internacional XPRIZE Rainforest, a la recerca de solucions tecnològiques per estudiar i protegir la biodiversitat.

Es tracta d'una renovació que cerca reafirmar el suport i la vinculació de l'entitat cooperativa amb un col·lectiu i una professió tan important com són els enginyers i enginyeria, que forma part dels seus orígens. Félix Masjuan, President de la Fundació Caixa Enginyers ha comentat: “Com fem des dels nostres orígens, hem impulsat i reconegut les futures generacions d'enginyers i les noves propostes emprenedores i innovadores relacionades amb la ciència i la tecnologia. En aquest sentit, la UPC és per a nosaltres tot un referent i un aliat clau per continuar donant suport al talent com a promesa d'un món millor”.

D'altra banda, Daniel Crespo, Rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, ha declarat que: “El nostre vincle amb Caixa Enginyers és històric, i és un partner clau en el suport a presents i futurs enginyers i enginyeres, perquè entén el sentit i la importància d'aquesta professió. Gràcies per continuar reconeixent i recolzant el talent dels estudiants en titulacions tan exigents i fonamentals com les enginyeries per al desenvolupament de l'economia i la societat”.

Aquest acord s’emmarca en l’activitat de la Fundació Caixa Enginyers, que centra la seva actuació en accions relacionades amb el foment de l’enginyeria i l’excel·lència professional, la sostenibilitat i el medi ambient i el suport a les persones en risc d’exclusió social. En concret, també està alineat amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, en concret amb l'ODS 4 (Educació de qualitat).

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior