Aviso legal
Avís legal

Aviso legal

 

Propietat intel·lectual del Web

El contingut d'aquest web (incloent, però no limitant-se a, textos, imatges, components d'àudio i vídeo, en endavant CONTINGUTS) està protegit per la Llei de Propietat Intel·lectual.

La distribució, modificació, transmissió, còpia, o qualsevol utilització dels continguts del web amb finalitats públiques o comercials, sense l'autorització de la Fundació Privada de la Caixa d'Enginyers, és una infracció penalitzada per la legislació vigent.

La Fundació Privada de la Caixa d'Enginyers es reserva la possibilitat d'exercir les accions legals que corresponguin contra els usuaris que violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual i / o industrial.

 

Responsabilitat dels continguts del web i la seva actualització

La Fundació Privada de la Caixa d'Enginyers no assumeix cap responsabilitat derivada d'una mala utilització dels continguts i es reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al web i limitar o no permetre l'accés a aquesta informació de manera temporal o definitiva.

En cap cas la Fundació Privada de la Caixa d'Enginyers serà responsable de les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per accedir i usar el website, incloent, però no limitant, als produïts en els sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus i / o atacs informàtics. La Fundació Privada de la Caixa d'Enginyers tampoc serà responsable dels danys que poguessin sofrir els usuaris per un ús inadequat d'aquest website i, de cap manera, de les caigudes, interrupcions, absència o defecte en les telecomunicacions.

La Fundació Privada de la Caixa d'Enginyers no es responsabilitza de les possibles discrepàncies que puguin sorgir entre la versió dels seus documents impresos i la versió electrònica dels mateixos publicada al web.

Els continguts inclosos al web de la Fundació Privada de la Caixa d'Enginyers i qualsevol dels connexos o vinculats al mateix, estan dirigits a usuaris amb residència a Espanya, per tant, en qualsevol cas serà d'aplicació la Legislació Espanyola essent competents els tribunals espanyols.

La Fundació Privada de la Caixa d'Enginyers declina la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada per la Fundació o no publicada amb el seu nom, no assumeix cap deure o compromís de verificar ni de vigilar els continguts i informacions d'aquesta pàgina web, ni els d'aquelles altres pàgines a les quals pugui accedir i especialment declina la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web de tercers connectades mitjançant enllaços (links) a les pàgines web de la Fundació.

Fundació Privada de la Caixa d'Enginyers-Fundació Privada de la Caixa d'Enginyers
C/ Potosi nº 22
NIF nº G-58105933

Fundació Privada de la Caixa d'Enginyers, tots els drets reservats.