Inici
Indicadores riesgo Hazte socio
 

INDICADOR DE RISC PER A COMPTES I DIPÒSITS

1/6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

NOMÉS PER A DIPÒSITS

 El reemborsament, rescat o la devolució anticipada d'una part o de tot el principal invertit estàn subjectes a comissions o penalitzacions.

Caixa Enginyers es troba adherida al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit, previst en el Reial Decret-llei 16/2011, de 14 d'octubre. L'import garantit serà d'un màxim de 100.000 euros per dipositant.

 
Aplicacions anidades
Lightbox campaña captacion

Si no t'importa el que fan amb els teus diners

aquest anunci no és per a tu.

Valors

COMPARTIM ELS TEUS VALORS

Caixa Enginyers és una entitat cooperativa amb una sòlida trajectòria de més de 56 anys d´història. Oberta a tothom, i dirigida a tots els professionals, ja siguin del sector de l'enginyeria o de qualsevol altre àmbit. Un model de Banca Cooperativa, solvent, transparent i rigorós, una manera diferent d´entendre les finances, basada en l’assessorament personalitzat i la proximitat. Una entitat compromesa amb la societat, el medi ambient i el planeta, que té com a missió generar valor compartit més enllà del component financer.

Obrir un compte
Abrir cuenta Online Hazte socio II

Obre el teu compte online siguis on siguis

Obrir el teu compte online és molt fàcil! Només necessites tenir a mà el teu smartphone, el teu document d'identitat i un justificant que acrediti la teva activitat econòmica (nòmina, rebut de la Seguretat Social, pensió...). Ho tens? Doncs ara només segueix els passos i obre el teu Pack de soci: compte corrent, targeta i Banca ONLINE en un tres i no res i sense moure't de casa.

 

Lightbox alta online
Botones - Te llamamos y Whatsapp
Texto cuadro Depósito Nomina landing Fes-te soci
 

Dipòsit Nòmina


Porta la teva nòmina i rep més pels teus estalvis.

2,75% TAE*(2,75% TIN) a 12 mesos

+ Informació

dipòsit nòmina

Bonificaciones cuenta - Hazte socio II
I a més...


Amb la teva nòmina o ingrés recurrent de mínim, 700 euros al mes i una targeta.


O si domicilies dues o més de les nostres assegurances de vida, llar, auto o salut.


O per tenir 20.000 euros o més en plans o fons de Caixa Enginyers.

Ingenium Shopping
Ingenium Shopping

A Caixa Enginyers seràs molt més que un client, seràs soci, i per a això has de tenir un títol cooperatiu. Adquireix el teu títol per import de 9,01 euros i comença a gaudir de tots els avantatges de ser soci o sòcia.

No, no es tracta d'una comissió, sinó de part del capital social de la Cooperativa de Consumidors i Usuaris“Ingenium Shopping” que, a més de permetre't accedir als productes i serveis del Grup Caixa Enginyers, et dona dret a descomptes exclusius en nombrosos establiments en pagar amb les nostres targetes.

I recorda, no és una comissió, així que, si decideixes deixar de formar part de l'Entitat, recuperaràs part de l'import del títol (6 euros).

Serveis compte

 

Ets dels que no desconnecten el mòbil? Aleshores això t'interessa

 

PAGAMENTS AMB MÒBIL
Paga les teves compres amb el mòbil: amb Apple Pay, Google Pay, Garmin i Fitbit Pay.

DIGITAL

 

BIZUM,  la forma fàcil, instantània i segura d'enviar i rebre diners al teu mòbil.

Conscienciada


Notificacions de nòmina i
consum de la teva targeta.

Perquè no et perdis res!


 

LES MEVES FINANCES,
la manera més còmoda de gestionar els teus comptes i controlar les teves despeses on i quan vulguis.

APAGA I ENCÉN LES TEVES TARGETES SI NO LES TROBES I CONFIGURA-LES COM TU VULGUIS: PER UTILITZAR-LES DINS O FORA D'EUROPA, DESACTIVAR LES COMPRES ONLINE...


I si necessites efectiu,
disposes de més de 16.000 caixers amb acord a la teva disposició.I ara també pots retirar efectiu a 190 supermercats Bonpreu i Esclat, busca el més proper a l'app.

PROPERA

 

Canviar de compte
Lightbox alta online
Botones - Te llamamos y Whatsapp
Cambiar de cuenta -Hazte socio II

Et fa mandra fer el canvi?


No et preocupis, nosaltres t'ajudem a fer el trasllat dels teus rebuts i ingressos recurrents des d'una altra entitat de manera gratuïta, fàcil i ràpid.
 

+ Informació

para todos

Un compte per a tu
Enlace a Contactar - hazte socio II

ei, parlem.

Si encara no ho tens clar, consulta les preguntes més freqüents i resol tots els teus dubtes.

Título cuentas -Hazte socio II

Estàs buscant un altre tipus de compte?

Tenim el compte que encaixa amb tu

Això no t'ho pots perdre
Título accesos rápidos - hazte socio II

També et pot interessar

 

Publicador de continguts

CIMS- Calculadora d'Impacte Medioambiental i Social

Calcula
l'impacte positiu
dels fons sostenibles

Calcula Hipoteca

Tu ja saps com vols casa teva;
nosaltres t'ajudem a aconseguir-la.

Acord Bonpreu

pots treure diners
a Bonpreu i Esclat!

Disclaimer - Hazte Socio II - FI y PP

 


Els fons d'inversió no són dipòsits i comporten risc d'inversió, inclosa la possibilitat que, en períodes concrets de càlcul, es produeixin minusvàlues


Tots els fons d'inversió de Caixa Enginyers tenen com a entitat gestora Caixa Enginyers Gestió, SGIIC, SAU, com a societat dipositària Caixa d'Enginyers, S. Coop. de Crèdit, i estan registrats en la CNMV. Aquest document no és el fullet informatiu i no constitueix una oferta de compra o venda de participacions. Pots consultar el fullet informatiu i el document amb les Dades Fonamentals per a l'Inversor registrat en la CNMV a qualsevol oficina de Caixa Enginyers, a www.caixaenginyers.com o a www.cnmv.es. Si us plau, llegeix el fullet informatiu abans de fer qualsevol inversió.

Tots els Plans de Pensions Individuals de Caixa Enginyers tenen Caixa Enginyers Vida, SAU, com a entitat gestora; i Caixa d'Enginyers, SCC, com a entitat dipositària i entitat promotora. Els Fons de Pensions estan auditats per Deloitte, SL. Pots consultar el document de Dades Fonamentals per al Partícip a l'enllaç DFP que trobaràs en la descripció de cadascun dels plans . Consulta les alertes de liquiditat i els indicadors de risc de cadascun dels nostres plans a www.caixaenginyers.com/pensiones. Les rendibilitats passades no impliquen rendibilitats futures.

Disclaimer exención cuenta_sept2023

(1) El compte serà gratuït si es compleix almenys un d'aquests requisits:

 • Mantenir domiciliada un mínim de 2 mesos del trimestre natural, una nòmina, pensió, prestació per desocupació o ingressos recurrents* d’import igual o superior a 700€** i disposar d'una targeta de crèdit o dèbit de Caixa Enginyers associada al mateix compte.
 • Mantenir en el compte un saldo mig superior a 20.000€ durant el trimestre natural (període de liquidació de la comissió).
 • Mantenir en vigor i domiciliats en el compte dues o més assegurances dels els rams de Vida, Llar, Auto i Salut, a través de Caixa Enginyers, Operador de Banca-Assegurances Vinculat, SLU.
 • Disposar d’algun dels següents productes associats al compte i que el valor liquidatiu total (a finals del trimestre) sigui de mínim 20.000€:
  • Fons d'inversió de Caixa Enginyers Gestió
  • Plans de pensions de Caixa Enginyers Vida
  • CdE PIES GO de Caixa Enginyers Vida
 • Primer titular menor de 26 anys..
 • Realitzar una aportació periòdica mensual mínima de 100€ mensuals a algun dels següents productes:
  • Fons d’inversió de Caixa Enginyers Gestió
  • Plans de Pensions i/o Estalvi Vida de Caixa Enginyers Vida
   

  En qualsevol cas, quedarà exempt de la comissió de manteniment durant 2 trimestres naturals: el trimestres de contractació del compte i el següent.

  En el cas de cancel·lació del compte durant un període de liquidació, es liquidarà l’import proporcional al temps transcorregut des de la darrera liquidació fins a la data de la cancel·lació.

  (*) Ingressos recurrents:

  • S’inclou l’ingrés de xecs, transferències externes o traspassos entre comptes de Caixa Enginyers de diferent titular.
  • No es consideren com ingressos vàlids per l’exempció:
   • Els ingressos en efectiu (realitzats per finestreta o en caixers)
   • Els traspassos entre comptes de Caixa Enginyers del mateix titular ni traspassos d’entrada d’efectiu d’altres entitats
   • L’abonament de remeses de rebuts
   • Ingressos Bizum

   

  (**) Pensions: Si l’ingrés del compte és una pensió abonada per la Tresoreria General de la Seguretat Social no és necessari complir el mínim de 700 euros mensuals.
  Prestacions per desocupació: Si l’ingrés del compte correspon a una prestació per desocupació abonada pel SEPE no és necessari complir el mínim de 700 euros mensuals.

  Si es compleix almenys una de les condicions anteriors, no s'aplicarà cap comissió en concepte de manteniment del compte. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un 0% TAE (0% TIN) i 0 € en concepte de comissió de manteniment. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

  Si no es compleix cap de les condicions anteriors, s'aplicarà una comissió en concepte de manteniment del compte de 18 €/trimestre. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un -0,72% TAE i una comissió de 18 € trimestrals. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

  Aquestes condicions són vàlides segons tarifes vigents. Prèvia autorització expressa de Caixa Enginyers.

Formulari de Contacte
Título cuadro formulario hazte socio

Fes-te'n soci o sòcia ara:

No facis cua, dóna’t d'alta còmodament des de casa!

 

Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Fes-te soci

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto sin whatsapp

 

 

 
localitzador oficines

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 

 
teléfono de contacto

Truca'ns

900 300 321

 

Ves Superior