Publicador de continguts

La Fundació Caixa d’Enginyers i l’Institut d’Estudis Financers organitzen l’acte ‘Risc climàtic i les seves implicacions financeres’

25.11.2019

L’Observatori de Divulgació Financera (ODF) va celebrar el 19 de novembre l’acte ‘Risc climàtic i les seves implicacions financeres’, promogut per l’Institut d’Estudis Financers (IEF), la Fundació Caixa d’Enginyers i el Barcelona Centre Financer Europeu, per intentar donar resposta a les qüestions rellevants sobre l’impacte financer que el risc climàtic pot generar.

Joan Cavallé, Director General de Caixa d’Enginyers, Angel Tello, Secretari del Barcelona Centre Financer Europeu i Josep Soler, Director General de l’Institut d’Estudis Financers, van ser els encarregats de fer la introducció, posant en valor la tasca de divulgació i educació financera que es realitza des de l’ODF.

Andrés Alonso, de la divisió d’Innovació Financera del Banc d’Espanya, va impartir una ponència sobre “El risc climàtic i les seves implicacions financeres”. Segons Alonso, “l’objectiu és veure com les finances sostenibles poden encaixar a la societat, ja que el mercat està demanant treballar amb elles”.

A continuació, es va desenvolupar el debat en el qual van participar David Murano, Subdirector i Director de Gestió Global del Risc de Caixa d’Enginyers; Cristina Raventós, Directora d’EcoAct Espanya i Xavier Plana, partner de Triple A Risck Finance Spain, en el que van profunditzar sobre els canvis sectorials i les iniciatives reguladores encaminades a al reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior