Publicador de continguts

Aprenent les STEAM a través del joc amb ENGINY-era

11.03.2024
La Fundació Caixa Enginyers continua col·laborant amb ENGINY-era per fer arribar les STEAM als més petits.

Què vols ser de gran? Aquesta iniciativa impulsa l'aprenentatge de les STEAM a través del joc, amb una sensibilitat especial cap a la perspectiva de gènere per potenciar el talent femení. La Fundació ha donat suport a moltes activitats i tallers que s'han portat a escoles, especialment a les escoles que es troben en situació de vulnerabilitat. El 2023, hi han participat més de 230 nenes.

La Fundació Caixa Enginyers ha apostat per ENGINY-era, a través de sessions becades, per dur a terme programes relacionats amb les temàtiques STEAM en centres educatius i promoure la vocació cap a aquestes, especialment en les nenes.

La iniciativa impulsa l’aprenentatge de les STEAM mitjançant jocs d’experimentació científics i matemàtics, jocs de construcció i estructures, jocs de taula, recursos educatius pedagògics, llibres científics, etc. També inclou recursos amb perspectiva de gènere, com ara jocs o llibres que promocionen el talent femení.

Per a això, ha promogut tallers que es van realitzar en diferents centres interessats a participar-hi, seleccionats segons zona geogràfica, tipologia d'alumnat, projecte educatiu i dimensió, entre altres factors, prioritzant sempre la situació de vulnerabilitat del centre tant per raons geogràfiques com socials.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior