Publicador de continguts

La Fundació Caixa d’Enginyers llança el programa de cerca de feina i transició de carrera professional, en aliança amb EADA

21.05.2021

La Fundació Caixa d’Enginyers, en col·laboració amb EADA, llança el programa de cerca de feina i transició de carrera professional per a totes aquelles persones que es trobin en situació d’atur o ERTE, siguin majors de 40 anys i estiguin travessant una situació professional adversa, amb especial atenció a dones que trobin en aquest programa una oportunitat per millorar la seva ocupabilitat. En aquest sentit, el programa també pretén combatre la discriminació per edat en l’àmbit laboral.

La crisi de la Covid-19 ha causat un greu impacte en el mercat laboral, destruint més d’un milió de llocs de feina. Moltes persones s’enfronten a una situació de cerca d’oportunitats professionals en un context d’adversitat i alta exigència. El programa pretén dotar de recursos i eines necessàries per a incrementar l’ocupabilitat dels participants en aquest context de dificultat i exigència.

Més informació sobre el programa aquí.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior