Publicador de continguts

Sensing Solutions, guanyador del Premi Emprenedoria de la Fundació Caixa d'Enginyers

20.12.2018
La Fundació Caixa d'Enginyers atorga el premi de la VI edició del Premi Emprenedoria a Sensing Solutions S.L., que rebrà 15.000€ per a impulsar la seva start-up.
foto Sensing Solutions

El projecte guanyador, una empresa del sector salut, ha aconseguit alçar-se amb el premi entre 84 start-ups presentades, un 25% més que en l'edició anterior. Amb aquests premis l'Entitat té l'objectiu de potenciar el negoci dels projectes emergents en els àmbits de la ciència, la tecnologia i la innovació i beneficiar així el seu desenvolupament i creixement.

Per a seleccionar al guanyador s'ha avaluat la viabilitat de mercat del projecte, així com el perfil de l'equip professional i l'oportunitat de la solució presentada, a fi de premiar aquella start-up amb més possibilitats de prosseguir amb èxit. En aquest cas, Sensing Solutions S.L. ha presentat un Sistema Intel·ligent de Prevenció de Legionel·la (Hydro-S3DP).

Es tracta d'un sistema de monitorització i tractament d'aigua totalment autònom que utilitza la tecnologia de sensors electroquímics d'última generació per a poder monitoritzar en temps real la instal·lació. Addicionalment, s'aplica la tecnologia Big Data i Machine Learning per a un tractament preventiu gràcies al seu sistema de predicció sense generar productes tòxics.

La particularitat del sistema també recau que la solució inclou un sistema d'alarmes i enviament de dades a diferents dispositius en temps real quan els paràmetres surten fora dels seus rangs. D'aquesta forma, s'evita un possible brot sense necessitat de fer un tractament agressiu perjudicial per a la salut i el medi ambient i altament corrosiu amb els sistemes de distribució de l'aigua.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior