Publicador de continguts

Fundació Caixa d'Enginyers donant suport a les empreses cooperatives

10.05.2017
Divendres passat,5 de maig, al Parc Tecnològic Barcelona Nord, es va realitzar la IV Jornada Financoop (Finances Cooperatives), un punt de trobada de l'ecosistema financer cooperatiu en el qual empreses d'economia social i cooperatives presenten els seus projectes amb l'objectiu de buscar finançament i posar en comú les seves necessitats financeres.
foto del discurs

Van ser més de 200 cooperativistes i entitats que van donar suport al desenvolupament i la projecció del cooperativisme i l'economia social. Aquest any es van donar a conèixer experiències d'altres països, com a font d'inspiració, en aquest tipus d'inversió i finançament.

Durant la trobada es van realitzar dues rondes de presentacions de projectes que es trobaven en recerca de finançament. Les entitats que van realitzar la seva presentació van ser Som Energia, Escola Nou Patufet, Sostre Cívic, Emelcat, Cos i Teb.

A les rondes de finançament, els responsables de les empreses van presentar els seus projectes a les entitats financeres, moment en què els gerents de Banca Empreses de Caixa d'Enginyers van mantenir trobades amb més de 20 cooperatives.

La Fundació Caixa d'Enginyers va col·laborar com a entitat organitzadora i el director general de Caixa d'Enginyers, Joan Cavallé, va pronunciar el discurs de tancament institucional.

foto de la jornada

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior