Publicador de continguts

La Fundació Caixa d'Enginyers col·labora amb l'Observatori de les Fundacions de Catalunya

25.06.2018
La Coordinadora Catalana de Fundacions i la Fundació Caixa d'Enginyers han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual, la Fundació Caixa d'Enginyers dóna suport a l'Observatori de les Fundacions de Catalunya impulsat per la Coordinadora.
foto firma conveni
Pere-A Fàbregas, president de la Coordinadora Catalana de Fundacions, i Josep Oriol Sala, president de la Fundació Caixa d'Enginyers

Han signat el document, que té una vigència d'un any, Pere-A Fàbregas, president de la Coordinadora Catalana de Fundacions, i Josep Oriol Sala, president de la Fundació Caixa d'Enginyers.

En virtut d'aquest acord, la Fundació Caixa d'Enginyers promou aquesta nova iniciativa de la Coordinadora Catalana de Fundacions. A més, la col·laboració inclou la incorporació de  Carme Botifoll, membre del Patronat de la Fundació i Consellera de Caixa d'Enginyers, al Consell Assessor de l'Observatori de les Fundacions de Catalunya que orienta i valida les línies mestres d'actuació i recerca.

L'Observatori pretén disposar de forma continuada d'informació quantitativa i qualitativa sobre les fundacions a Catalunya,  potenciar la creació de coneixement especialitzat sobre el món fundacional i ajudar a la seva difusió, fent més efectiva i visible a la societat l'activitat i l'impacte de les fundacions com agent econòmic i social.

 

Coordinadora Catalana de Fundacions

La Coordinadora Catalana de Fundacions, creada fa 40 anys, és la única institució de segon nivell que representa els interessos de més de 570 fundacions catalanes davant les administracions públiques, els agents polítics i legisladors i l'opinió pública. Actuen bàsicament en els camps de la cultura, l'ensenyament, la sanitat, els serveis socials, la recerca i la cooperació.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación

Consulta totes les notícies de la Fundació

 

 

Ves Superior