Publicador de continguts

Impulsant el talent de les noves generacions

13.07.2023
La Fundació Caixa d'Enginyers continua impulsant i reconeixent el talent enginyer

A més del compromís amb el medi ambient i la societat, la Fundació Caixa d'Enginyers continua impulsant també l'educació, l'excel·lència professional i l'enginyeria. Com a sector indispensable per al desenvolupament econòmic d'un país, la Fundació, a través de les beques, premis i col·laboracions, continua la seva aposta per desenvolupar actuacions per promocionar l'enginyeria a la societat i també per ajudar i acompanyar els nous professionals del sector, especialment les més joves d'aquest àmbit.

En aquest sentit, segons l'Observatori de l'Enginyeria, impulsat per la Fundació Caixa d'Enginyers, les dades demostren que encara hi ha una important bretxa de gènere al nostre país en aquest sector i que tan sols el 20 % dels 750.000 enginyers que hi ha a Espanya són dones. És per això que un dels objectius de la Fundació és promoure des d'edats molt primerenques l'accés a aquesta professió.

Del començament d'any ençà, la Fundació Caixa d'Enginyers ha desenvolupat activitats a escoles i instituts per apropar l'enginyeria i la ciència a més de 600 estudiants, i també ha atorgat ajudes a més de 65 joves perquè puguin desenvolupar la seva carrera formativa en els diferents graus d'enginyeria, des d'industrial, informàtica, aeroespacial o telecomunicacions fins a biomedicina o ciència de dades. Aquest compromís amb l'educació i el talent també s'ha manifestat mitjançant acords amb més de 40 escoles que pertanyen a les principals universitats de tot el territori espanyol, com ara la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat de Sevilla o la Universitat Rovira i Virgili, on s'ha reconegut el millor talent o s'han concedit beques i ajudes per a la mobilitat internacional.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior