Publicador de continguts

Comença la III Edició del ‘Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal’, organitzat per la Fundació Caixa d’Enginyers

05.03.2020
El concurs impulsa el desenvolupament de propostes emprenedores, relacionades amb la ciència, la tecnologia, la innovació i la sostenibilitat, amb especial interès pels projectes que defensen la preservació del medi ambient.

La Fundació Caixa d’Enginyers obre el termini d’inscripcions per a la III edició del ‘Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal’, concurs que impulsa el desenvolupament de projectes en fase d’iniciació i que compte amb una dotació econòmica de 10.000€. L’objectiu de la Fundació amb aquest premi és recolzar l’emprenedoria i contribuir a la transformació d’idees de negoci en empreses reals. A aquesta convocatòria, que a l’última edició va comptar amb la participació de més de 140 projectes, poden presentar-s’hi idees de negoci en fase inicial de tot el país.

A través d'aquest premi, la Fundació Caixa d'Enginyers impulsa propostes emprenedores i innovadores relacionades amb la ciència i la tecnologia i que contribueixen a la sostenibilitat i cura del medi ambient. Totes elles línies d'actuació essencials en l’activitat de la Fundació i que s'afegeixen a altres àrees de treball, com el suport a les persones amb risc d'exclusió social i el foment d'activitats de recerca que contribueixin a perfeccionar el món laboral i empresarial

“Estem molt satisfets amb la quantitat i el nivell dels projectes presentats en l'anterior edició del ‘Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal’ i animem a participar a tots aquells que tinguin una bona idea de negoci en fase inicial i vulguin comprovar la seva viabilitat”, explica Iñaki Irisarri, Coordinador de la Fundació Caixa d’Enginyers.

‘Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal’ comptarà amb un Comitè de Selecció encarregat d'avaluar la viabilitat de cada projecte i de seleccionar-ne els 10 més atractius. Els guanyadors rebran sessions individuals i en grup per acabar d’ultimar les seves idees de negoci durant els següents tres mesos a part de beneficiar-se de l’assessorament dels experts del Comitè de Selecció.

Aquest Comitè estarà format per representants de la Fundació Caixa d'Enginyers, membres de Peninsula Corporate Innovation, que integra perfils en els àmbits de l'estratègia, negocis, màrqueting i tecnologia. A més, el Comitè comptarà, també, amb Jordi Llonch, guanyador en 2016 del concurs Idees Making Point, un certamen anual que impulsa el desenvolupament de propostes emprenedores relacionades amb la ciència, la tecnologia i la innovació organitzat per la Fundació Caixa d'Enginyers.

Finalment, el Jurat, format per Jordi Llonch i el President i tres Patrons de la Fundació Caixa d’Enginyers, seleccionarà el projecte guanyador, el nom del qual es farà públic el 16 de juny.

Els interessats poden consultar les bases del concurs i emplenar el formulari d’inscripció a través de https://premioideasinnovadoras.com/ca/ fins al 24 de març de 2020.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior