Publicador de continguts

Les fundacions Caixa d'Enginyers i Acció Solidària Contra l'Atur signen un conveni per fomentar l'emprenedoria

05.10.2017
Amb una dotació de 35.000 euros, l'objectiu és finançar projectes joves, a cost zero.
foto firma del conveni
Josep Oriol Sala Arlandis, President de la Fundació Caixa d’Enginyers, i Oriol Romances, President de la Fundació Acció Solidària Contra l’Atur (ASCA)

El senyor Josep Oriol Sala Arlandis, President de la Fundació Caixa d'Enginyers, i el senyor Oriol Romances, President de la Fundació Acció Solidària Contra l'Atur (ASCA), han signat un conveni mitjançant el qual ASCA gestionarà un fons de 35.000 euros aportat per la Fundació Caixa d'Enginyers per finançar projectes de joves emprenedors, principalment en el camp de la ciència, la innovació i la tecnologia. Aquest acord té una vigència de quatre anys renovables.

El Conveni preveu que ASCA seleccioni els beneficiaris dels préstecs, d'un màxim de 15.000 euros cadascun, i n'estableixi les condicions d'amortització. Trimestralment, ASCA informarà al Comitè d'Avaluació, format per dos membres designats per la Fundació Caixa d'Enginyers i dos d'ASCA, de les ajudes concedides, les condicions establertes i de la situació del Fons.

"Ajudar al desenvolupament econòmic en l'àmbit de la ciència i la tecnologia, fomentant l'emprenedoria, és un dels objectius de la nostra Fundació", comenta Josep Oriol Sala, "i ASCA ha demostrat amb la seva experiència, des de fa més de 35 anys, que és qui millor pot garantir la bona gestió dels nostre fons", afegeix. Per la seva part, Oriol Romances, manifesta que "és per a nosaltres un honor la confiança que ens demostren encarregant-nos la gestió del fons per a joves emprenedors".

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación

Consulta totes les notícies de la Fundació

 

 

Ves Superior