Publicador de continguts

El Grup Caixa d'Enginyers i Creu Roja posen en marxa una campanya d'ajuda sanitària per ajudar Ucraïna

09.03.2022
Aquesta campanya es farà en suport a la Creu Roja Espanyola i té com a principal objectiu oferir ajuda sanitària i articles de primera necessitat als afectats pel conflicte d'Ucraïna.

A més, dos fons ISR i un pla de pensions de Caixa d'Enginyers també destinaran aportacions a aquesta causa, posant de manifest el compromís de l'Entitat amb oferir als seus socis fons que aportin un retorn a la societat.

El grup cooperatiu financer i assegurador, Caixa d'Enginyers, llança una campanya entre els seus socis i sòcies per ajudar a recaptar fons destinats als afectats pel conflicte a Ucraïna. La campanya, en col·laboració amb Creu Roja Espanyola, que ja està mobilitzant recursos per donar suport a la causa, té com a objectiu oferir assistència sanitària i articles de primera necessitat als països limítrofs a Ucraïna, on s'estima que 1,5 milions de persones fugen dels combats i que, segons l'ONU, caldran 1.700 milions de dòlars per poder cobrir les necessitats bàsiques dels desplaçats pel conflicte.

Alhora, el Grup realitzarà dues aportacions addicionals a través de la seva matriu Caixa d'Enginyers i la seva Fundació, aquesta última procedent dels Fons Solidaris, Fonengin ISR, FI i CdE ODS Impact ISR, FI, i el pla de pensions solidari CI Global Sustainability ISR, PP, que destinen una part dels seus beneficis a causes socials i mediambientals. Aquestes aportacions mostren el compromís de l’Entitat amb les causes socials i també amb la importància d’oferir als socis i sòcies productes que aportin un retorn a la societat.

Félix Masjuan, President de Caixa d'Enginyers ha declarat: “Són moments d'incertesa i impotència, per això hem d’estar presents per recolzar-nos els uns als altres i destinar l'ajuda necessària a tots aquells que per desgràcia estan vivint aquest terrible conficte. Ara, més que mai, és imprescindible respondre amb solidaritat i empatia”.

En una situació en què és molt necessària l'ajuda humanitària i la protecció a la població, tant a Ucraïna com als països veïns, Caixa d'Enginyers també anima els seus socis i sòcies que col·laborin amb donacions econòmiques. Alhora, l'Entitat farà la seva aportació per ajudar els afectats.

Fes clic aquí per obtenir més informació sobre com pots col·laborar.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior