Publicador de continguts

Acte final del programa Emprenedors de la Fundació Caixa d'Enginyers

09.05.2018
El passat divendres 4 de maig es va celebrar l'acte de clausura del programa Emprenedors de l'Institut de Formació Contínua IL3-UB i Fundació Caixa d'Enginyers.
foto assistents al acte

La Sala d'Actes d'IL3-UB va ser l'escenari de la clausura del programa, on es van donar cita estudiants, representants d'IL3-UB, de la Fundació Caixa d'Enginyers i el ponent convidat Xavier Dumont de Barcelona Activa.

Va inaugurar l'acte el Sr. Adrià Comella, director comercial de l'Institut de Formació Contínua, el qual va cedir la paraula a Víctor Cardona, director d'RSC i Comunicació de Caixa d'Enginyers, qui en la seva intervenció va destacar l'aposta de la Fundació per l'emprenedoria: "Per a la Fundació Caixa d'Enginyers és un objectiu fomentar la innovació, la tecnologia i l'emprenedoria, perquè creiem que suposa un avenç per a la societat".

Tot seguit es van lliurar els diplomes a tots els participants en el programa, i els tres estudiants guanyadors del projecte final de curs van tenir l'ocasió de presentar les seves propostes davant tots els assistents: Oriol Baró amb "Liken Skis", Clara Gil amb "The Honest Project" i Ramon Julián amb "Footy Dooky".

Finalment, el ponent convidat Sr. Xavier Dumont, responsable del Centre de Recursos per a l'Emprenedoria de Barcelona Activa, va oferir la sessió magistral "Lliçons apreses (i per aprendre) a emprendre".

Felicitats a tots els participants, i molt especialment als tres finalistes!

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación

Consulta totes les notícies de la Fundació

 

 

Ves Superior