Publicador de continguts

La Fundació Caixa Enginyers posa en marxa una campanya de crowdfunding perquè els seus socis i sòcies col·laborin amb el Banc d'Aliments

02.07.2024
A través d'aquesta iniciativa, la Fundació contribueix a cobrir les necessitats bàsiques d'alimentació, en un context en el qual un 10% de la societat es troba en situació d'inseguretat alimentària.
Construir una societat més justa i sostenible és una de les prioritats estratègiques de Caixa Enginyers i, sota aquesta premissa, la Fundació promou accions que posen en valor el costat més solidari de la seva base social.

La solidaritat i la generositat de les persones es manifesten majoritàriament en èpoques assenyalades com el Nadal o en situacions extraordinàries com les catàstrofes naturals, els conflictes bèl·lics o les emergències humanitàries. Però què fem per ajudar als gairebé 5 milions de persones a Espanya que no disposen dels aliments bàsics per cobrir al 100% les seves necessitats alimentàries? La Fundació Caixa Enginyers, expressió de la vocació de Responsabilitat Social Corporativa del Grup Caixa Enginyers, té clar que és necessari actuar de manera col·lectiva per ajudar a aquest 10% de la població que pateix inseguretat alimentària i, per això, ha posat en marxa una campanya de crowfunding per col·laborar amb el Banc d'Aliments.

A través d'aquesta iniciativa, els socis i sòcies de Caixa Enginyers podran col·laborar amb el Banc d'Aliments en la seva missió per contribuir al fet que persones en situació de vulnerabilitat tinguin cada dia, com a mínim, un plat a taula. Aquesta col·laboració persegueix que aquest col·lectiu tingui accés a una correcta alimentació durant tot l'any i que, a més, aquesta sigui més saludable, variada i completa.

La base social de Caixa Enginyers podrà donar suport a la campanya a través de la web de la Fundació, que garanteix un procediment transparent i clar, i que s'adapta a la quantitat que es desitgi donar:

  • Donació de 25 € → 3 litres de llet i oli i 12 quilograms de menjar.
  • Donació de 50 € → 9 litres de llet i oli i 20 quilograms de menjar.
  • Donació de 100 € → 16 litres de llet i oli i 30 quilograms de menjar.
  • Donació de 200 € → 25 litres de llet i oli i 50 quilograms de menjar.

El crowdfunding estarà actiu fins el proper 9 de juliol i els fons recaptats es donaran íntegrament al Banc d'Aliments, que farà arribar aliments de primera necessitat a persones en situació de precarietat alimentària.

Una Entitat compromesa amb els col·lectius vulnerables

Construir una societat més justa i sostenible és una de les prioritats estratègiques de Caixa Enginyers. Un propòsit que es reflecteix en les nombroses iniciatives impulsades per la seva Fundació, que té actius més de 65 convenis de col·laboració amb entitats que promouen l'educació i l'enginyeria, la reducció de desigualtats i la preservació del medi ambient. “Establim aliances i col·laboracions a llarg termini amb entitats com el Banc d'Aliments, amb l'objectiu d'aportar el nostre granet de sorra en la construcció d'una societat més justa i sostenible” afirma Iñaki Irisarri, responsable de la Fundació Caixa Enginyers i responsable de Desenvolupament Sostenible de Grup Caixa Enginyers. En l'últim any, la Fundació ha col·laborat amb entitats com Càritas Catalunya, Creu Roja, Hogar SÍ i Fundació Arrels, entre moltes altres.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior