Slider cabecera colabora Formacio i treball
Reproduir slider Pausaslider
Texto Colabora Fundació Formació i Treball


 

Gairebé sense adonar-nos-en, el món ha evolucionat cap a una societat digitalitzada i interconnectada, on les noves tecnologies no només han transformat les nostres relacions, sinó també els sistemes de producció i d'organització del treball.

Les competències digitals són cada vegada més necessàries per entrar en el món laboral, per mantenir-s'hi i per tenir millors condicions professionals. Tot i això, moltes persones no han tingut l'oportunitat d'aprendre noves habilitats per adaptar-se a aquest canvi, per la qual cosa tenen una gran barrera per trobar feina, i si ho fan, en general només accedeixen a les més precàries.

La bretxa digital és una nova font de desigualtats socials i de pobresa. Ens ajudes a fer-les més petites?

 

 

Descobreix el pla
de la Fundació
per una societat
amb més qualitat de vida.

 

Anar al pla de la Fundació

Tenim un pla


InserTic és un programa creat amb la Fundació Formació i Treball que impulsa l’ocupació a través de la capacitació en noves tecnologies, tant les orientades a la recerca de feina com les que suposen un valor afegit en el currículum per accedir a llocs més demandats i amb millors condicions (aprendre a treballar amb una PDA i radiofreqüència, TPV, programes de gestió de comandes de comerç electrònic…).

Objectius del projecte:

  1. Apropar les noves tecnologies que emergeixen en el mercat laboral a persones en risc d'exclusió per disminuir les desigualtats per bretxa digital.
  2. Empoderar les persones perquè liderin el seu procés de recerca de feina i manteniment del lloc.
  3. Millorar l'ocupabilitat de les persones participants, és a dir, la probabilitat de trobar, canviar o millorar la seva feina a partir de la formació en competències digitals.

Aquest programa pot arribar a més persones gràcies a tu. Ens ajudes a impulsar vides?

 

 

Boton haz aportacion

Fes la teva aportació a través de transferència

Actividad fundación - colabora 2022

 

La Fundació Caixa d'Enginyers per una societat amb millor qualitat de vida

 

La pobresa afecta cada cop més persones i més diverses.
En realitat, potser és més convenient parlar de persones en risc d'exclusió social, ja que són situacions complexes en què els problemes econòmics són conseqüència o part d'un entramat de factors, com ara la incapacitat per accedir a una feina, la precarietat laboral, les dificultats per tenir un habitatge, la violència masclista o l’escassetat de xarxes familiars i d’ajuda.

El resultat és una realitat difícil de canviar sense intervenció ni ajuda. Milions de persones al teu voltant no poden accedir a una feina que els permeti subsistir, fins i tot és possible que per múltiples motius quedin fora de les proteccions socials que ofereix l'Estat.

Si la pobresa i l'exclusió social generen desigualtats que s’hi queden, i alhora cada vegada afecten més part de la població, com serà la societat dels propers anys?, què podem fer per canviar-ho?

Això és el que ens plantegem a la Fundació Caixa d'Enginyers.
Volem actuar per contribuir a millorar la qualitat de vida del nostre entorn.
Ara i per al futur, volem una societat més justa, igualitària i feliç.

 

Com?

 

Hem creat un pla per generar un impacte en tres moments diferents del cicle de la pobresa, mitjançant tres projectes diferents que volen impulsar canvis amb un pla d'acció clar, concret i transparent. Hi vols col·laborar?

 

 

Total recollit: 5.600 € de 45.000 €

 

Per què fer una donació a través de la Fundació Caixa d'Enginyers?

Investiguem i contrastem cada projecte per assegurar que sigui clar, transparent i que aporti valor real a la societat.

Els nostres col·laboradors:

  • Fundació Formació i Treball
  • Càritas
  • Assís

 

Les donacions* rebudes es lliuraran íntegrament als nostres col·laboradors.

 

 

Aplicacions anidades
Boton haz aportacion

Fes la teva aportació a través de transferència

Pie trato fiscal donaciones

*Les donacions tenen un tracte fiscal favorable: són deduïbles en la quota íntegra de l'IRPF, fins a un 80% per als primers 150 € i un 35% per a la resta, augmentant al 40% si en els dos anys anteriors s'han fet donacions a la mateixa entitat, per import igual o superior al de l'any precedent. A la quota de l'Impost sobre Societats, la deducció és del 35%, augmentant al 40% si en els dos anys anteriors s'han fet donacions a la mateixa entitat, per import igual o superior al de l'any precedent.

 

 

Ves Superior