Slider cabecera colabora crowfunding Càritas
Cáritas landing page crowdfunding

Estem en un moment d’urgència social. Suma la teva ajuda per garantir les necessitats bàsiques a milers de famílies vulnerables.

Les conseqüències de la COVID-19 i la inflació desmesurada estan oprimint cada vegada més la vida de les persones més vulnerables. Milions de persones sense ingressos o amb feines precàries no poden fer front a necessitats bàsiques com la nutrició, l'habitatge, els subministraments o la sanitat.


En aquesta situació d’urgència social, hem signat un acord amb Càritas per garantir aquests drets a prop de 10.000 persones als municipis de Badalona, Terrassa, Granollers, Mataró i Vilanova i la Geltrú, ciutats on hi ha més volum d’acollida.

Però podem fer molt més amb la teva ajuda. Col·labora per sumar esforços i arribar a més persones. La teva donació anirà directament al Servei d'Ajuda Econòmica de Càritas.

Cáritas landing page crowdfunding - donativos

ENS AJUDES?

  • Amb 50 € → Una família de quatre membres es podrà alimentar durant una setmana
  • Amb 100 € → Una persona sense recursos es podrà allotjar en un pis compartit de Càritas durant un mes
  • Amb 150 € → Un nen en risc d'exclusió social farà activitats de lleure i reforç escolar durant un mes
Boton haz aportacion

 

Fes la teva aportació a través de transferència

 

Cáritas landing page crowdfunding - saber más

Servei d’Ajudes Econòmiques (SAE), un projecte ja consolidat dins d’Acció Social que desenvolupa Càritas des dels seus inicis.

“És un projecte que es complementa amb altres programes de Càritas i que posa en valor l’acompanyament a les persones i famílies ateses envers una situació de vida digna, autònoma i inclusiva superant les situacions de vunerabilitat detectades. Gràcies a l’ajuda de la Fundació Caixa Enginyers podem seguir impulsant projectes que són fonamentals per cobrir les necessitats", declara Francesc Roig, President de Càritas Catalunya.

Actividad fundación - colabora 2022

 

La Fundació Caixa Enginyers per una societat amb millor qualitat de vida

 

La pobresa afecta cada cop més persones i més diverses.
En realitat, potser és més convenient parlar de persones en risc d'exclusió social, ja que són situacions complexes en què els problemes econòmics són conseqüència o part d'un entramat de factors, com ara la incapacitat per accedir a una feina, la precarietat laboral, les dificultats per tenir un habitatge, la violència masclista o l’escassetat de xarxes familiars i d’ajuda.

El resultat és una realitat difícil de canviar sense intervenció ni ajuda. Milions de persones al teu voltant no poden accedir a una feina que els permeti subsistir, fins i tot és possible que per múltiples motius quedin fora de les proteccions socials que ofereix l'Estat.

Si la pobresa i l'exclusió social generen desigualtats que s’hi queden, i alhora cada vegada afecten més part de la població, com serà la societat dels propers anys?, què podem fer per canviar-ho?

Això és el que ens plantegem a la Fundació Caixa Enginyers.
Volem actuar per contribuir a millorar la qualitat de vida del nostre entorn.
Ara i per al futur, volem una societat més justa, igualitària i feliç.

 

Com?

 

Hem creat un pla per generar un impacte en tres moments diferents del cicle de la pobresa, mitjançant tres projectes diferents que volen impulsar canvis amb un pla d'acció clar, concret i transparent. Hi vols col·laborar?

 

 

Total recollit: 28.050 € de 45.000 €

 

Per què fer una donació a través de la Fundació Caixa Enginyers?

Investiguem i contrastem cada projecte per assegurar que sigui clar, transparent i que aporti valor real a la societat.

Els nostres col·laboradors:

  • Fundació Formació i Treball
  • Càritas
  • Assís

 

Les donacions* rebudes es lliuraran íntegrament als nostres col·laboradors.

 

 

Aplicacions anidades
Boton haz aportacion

 

Fes la teva aportació a través de transferència

 

Pie trato fiscal donaciones

*Les donacions tenen un tracte fiscal favorable: són deduïbles en la quota íntegra de l'IRPF, fins a un 80% per als primers 150 € i un 35% per a la resta, augmentant al 40% si en els dos anys anteriors s'han fet donacions a la mateixa entitat, per import igual o superior al de l'any precedent. A la quota de l'Impost sobre Societats, la deducció és del 35%, augmentant al 40% si en els dos anys anteriors s'han fet donacions a la mateixa entitat, per import igual o superior al de l'any precedent.

 

 

Ves Superior