Tito Politica cookies

Política de cookies

Informació revisada a Maig de 2018

Amb la finalitat de poder oferir els nostres serveis i obtenir informació estadística sobre la navegació realitzada, Caixa d'Enginyers, Societat Cooperativa de Crèdit (en endavant "Caixa d'Enginyers") i la Fundació Caixa d'Enginyers (en endavant "La Fundació") utilitzen cookies a les seves pàgines web.

Política de cookies
icona fletxa obrir FAQ tancar FAQ

Una cookie és un fitxer que es descarrega al teu ordinador al accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre d'altres, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip, en aquest cas de forma anònima, i sobre les seves preferències (idioma, mida de la lletra, etc.).

icona fletxa obrir FAQ tancar FAQ
Al navegar per aquest lloc web s'utilitzen cookies de sessió i cookies persistents que, alhora, poden ser cookies pròpies o de tercers.

Les cookies de sessió són cookies dissenyades pera recollir i emmagatzemar dades mentre l'usuari accedeix a una pàgina web. Acostumen a utilitzar-se per a emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació del servei sol·licitat per l'usuari un sol cop.

Les cookies persistents són un tipus de cookies en les que les dades continuen emmagatzemades al terminal i a les que es pot accedir i tractar durant un període definit pel responsable de la cookie, i que pot anar des d'uns minuts fins a varis anys.
 
  1. COOKIES PROPIES
    Les creades o gestionades pel responsable de la pàgina web, Caixa d'Enginyers o La Fundació.

  2. COOKIES DE TERCERS
    Les administrades per prestadors de serveis d'anàlisi aliens a Caixa d'Enginyers o La Fundació.

     
icona fletxa obrir FAQ tancar FAQ
Pots desactivar l'ús de cookies en qualsevol moment mitjançant la modificació dels paràmetres de configuració del teu navegador.

Per deshabilitar les cookies pots consultar els següents enllaços en funció del navegador que utilitzis:
L'usuari pot revocar el seu consentiment per a l'ús de cookies al seu navegador a través de les indicacions anteriors o a través de la instal·lació d'un sistema de rebuig, (opt-out) al seu navegador web. Alguns tercers faciliten aquest rebuig, com per exemple:
Més informació sobre el complement d'inhabilitació per a navegadors de Google Analytics

L'usuari ha de tenir en compte que algunes característiques dels continguts de les pàgines web de Caixa d'Enginyers i de la Fundació només estan disponibles si es permet la instal·lació de cookies al seu navegador. Si decideix no acceptar o bloquejar determinades cookies (en funció de la seva finalitat), pot ser que això afecti, total o parcialment, al funcionament normal de la pàgina web o que impedeixi l'accés a alguns serveis de la mateixa.
icona fletxa obrir FAQ tancar FAQ
El Grup Caixa d'Enginyers pot modificar aquesta Política de Cookies en funció de noves exigències legislatives, reglamentàries, o amb la finalitat d'adaptar l'esmentada política a les instruccions dictades per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Quan es produeixin canvis significatius en aquesta Política de Cookies es comunicarà a l'usuari mitjançant un avís informatiu a la pàgina web de l'editor.

Si desitges més informació sobre quin ús fem de les cookies, pots enviar-nos un e-mail a contacte@caixa-enginyers.com.
icona fletxa obrir FAQ tancar FAQ

Google Analytics com a eina d'anàlisis pot utilitzar la IP per determinar de forma aproximada la localització geogràfica des de la qual visita aquest lloc web.

título + Ancla protección datos

Politica de privacitat

Política de privacitat
S'informa als usuaris de la pàgina web, en compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, sobre la política de protecció de dades de caràcter personal amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària si desitgen facilitar a aquesta entitat les seves dades personals que siguin necessàries i per això els són sol·licitades a la pàgina web per al desenvolupament i compliment dels contractes subscrits amb aquesta entitat i per informar-lo sobre altres productes i serveis i remetre-li informació comercial de Caixa d'Enginyers.

L'usuari haurà d'omplir els formularis amb dades verídiques, exactes, completes i actualitzades. Aquestes dades seran incorporades al fitxer Clients, que Caixa d'Enginyers, SCC té registrat davant l'AEPD (número de registre 2011490027), creat amb la finalitat de facilitar la prestació de serveis financers a tercers.

Caixa d'Enginyers ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals exigits a la legislació vigent de protecció de dades, instal·lant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i altres riscos possibles. Igualment, Caixa d'Enginyers s'obliga a complir l'obligació de secret respecte a les dades contingudes en el fitxer automatitzat, establerta a la legislació de protecció de dades aplicable.

El registre de les dades personals aportades en cas de subscriure o contractar productes i serveis comportarà, a més, l'acceptació voluntària per part seva en relació al tractament de les dades personals per part de Caixa d'Enginyers amb l'objectiu de realitzar estudis sobre la solvència patrimonial i de crèdit, scoring i perfils de consum amb l'objectiu de poder remetre-li informació de productes i serveis que puguin ser del seu interès.

Igualment, l'aportació i registre de dades per part de l'usuari comportarà així mateix l'acceptació de comunicació d'aquestes dades a les empreses que formen part del Grup Caixa d'Enginyers.

En qualsevol cas, l'usuari o persona que el representi podrà exercir en qualsevol moment el dret d'accés, rectificació, cancel·lació, i en el seu cas, oposició d'acord amb l'establert a la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i la resta de normativa aplicable a l'efecte, dirigint una comunicació escrita al responsable del fitxer que és Caixa d'Enginyers, a la seva adreça postal (Caixa d'Enginyers, Via Laietana 39, 08003-Barcelona) o al compte de correu electrònic contacti@caixa-enginyers.com, al que s'acrediti la identitat de l'usuari.
 

Així mateix, si considera que Caixa d'Enginyers no ha fet un ús adequat de les seves dades podrà contactar amb el Delegat de Protecció de Dades en la següent adreça: dpo@caixa-enginyers.com o escrivint a "DPO - Protecció de dades", Via Laietana, 39, 08003, Barcelona.

Finalment, queda facultat el titular, si considera que no han estat correctament atesos els seus drets, a presentar una reclamació davant una autoritat de control, com l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

drets reservats

Caixa d'Enginyers. Tots els drets reservats.