Slider premio emprendimiento
Contenido intro Premio Emprendimiento

 

La Fundació Caixa d'Enginyers llança aquest any la octava edició del Premi Emprenedoria per a la Tecnologia, la Innovació i la Sostenibilitat. 

L'objectiu és premiar el talent i l'excel·lència professional de les empreses que emergeixen actualment a la nostra societat amb la finalitat de potenciar el seu negoci i així beneficiar-ne el desenvolupament.

Convocatoria cerrada

 

Convocatòria tancada
El 20 de desembre es comunicarà l'Start Up guanyadora.
Obrirem una nova edició el 2021.

 

Agrupador FAQ Premio Emprendimiento
fletxa obrir FAQ tancar FAQ

Es premia un projecte seleccionat pel jurat, d'entre aquells que han presentat candidatura, amb 15.000 € subjectes a retenció i liquidats en un compte de Caixa d'Enginyers.

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

Qualsevol empresa espanyola constituïda legalment el 2019 o qualsevol empresa espanyola constituïda amb anterioritat i que demostri una activitat empresarial rellevant a partir de 2019 (a nivell de facturació, equip, estratègia, etc.).

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

Registra't i Omple en el següent formulari on line seleccionant "Premi Emprenedoria 2020/Fundació Caixa d'Enginyers".

Recorda que pots adjuntar un link al teu vídeo de presentació!

Pel fet de presentar candidatura al Premi Emprenedoria 2020 Fundació Caixa d'Enginyers, acceptes les seves bases que estan a continuació.

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

La data límit de presentació de projectes és el 31 d'octubre de 2020. (La organització es reserva el dret d’ampliar el termini)

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

El lliurament del premi, que es liquidarà en un compte de Caixa d'Enginyers, es farà en un acte oficial de la Fundació Caixa d'Enginyers.

Bases Premio emprendimiento

 

 

 

Contacte per a dubtes o consultes:

fundacion@caja-ingenieros.es sota l'assumpte "Premi Emprenedoria 2020".

 

(*) Tot el procés de gestió del Premi Emprenedoria 2020 Fundació Caixa d'Enginyers es fa a càrrec del nostre col·laborador Seed & Click, SL.