Slider reinsercion
Contenido Reinserción

 

Col·laborem amb diferents organitzacions amb l'objectiu de construir una societat més justa.

Agrupador FAQS Reinsercion
fletxa obrir FAQ tancar FAQ

En aliança amb ASCA hem creat un Fons per a finançar projectes d'emprenedors, a interès zero, en el camp de la ciència, la innovació i la sostenibilitat.

El fons ha permès ja la creació de dues empreses en l'àmbit de la sensibilització per la protecció del medi ambient i les energies renovables.

Més informació sobre els projectes als següents enllaços:

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

Aquesta fundació dóna allotjament, menjar i atenció sanitària i social a més de 8.600 persones, amb l'objectiu que ningú visqui al carrer. A través de la col·laboració en el projecte "La Troballa", un taller de creació d'objectes artesanals, on s fomenta la reinserció social i laboral.

imatge arrels

fletxa obrir FAQ tancar FAQ
imagen auditori

Ens impliquem en el projecte "Et toca a tu", en què s'utilitza la música com a eina d'integració social, amb la col·laboració dels músics de l’OBS. Els participants no només aprenen conceptes tècnics del món de la música sinó també treballen altres aspectes individuals i grupals com son la motivació personal, la superació, la constància i el respecte mutu.

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

Hem donat suport al projecte "FRED", l'objectiu és transportar i distribuir aliments refrigerats i congelats per garantir que arriben als seus destinataris en òptimes condicions. La Fundació va comprar vitrines i baguls per incrementar el volum dels aliments refrigerats i congelats que es distribueixen, assegurant que arriben en òptimes condicions per al seu consum.

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

Col·laborem amb la Fundació Institut de Reinserció Social amb el curs "Fes Click a YouTube", adreçat a la formació de joves de col·lectius vulnerables en noves tecnologies de la informació i la comunicació.

imagen IRES

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

El centre de capacitació "My life" acull anualment a més de 50 persones amb discapacitat intel•lectual o problemes de salut mental. L'objectiu del centre és que, amb l'acompanyament d'educadors i psicòlegs, els participants defineixin el seu recorregut formatiu personalitzat i es fixin els seus propis objectius, per al seu desenvolupament personal i la seva reinserció sociolaboral, per a aconseguir una vida independent.

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

Col·laborem amb el programa d'acollida de refugiats que desenvolupa aquesta entitat per a la seva plena integració i per implicar a la població universitària en les accions d'acollida i acompanyament. Un total de 73 refugiats han participat en el 2017 en el programa.

Més informació al següent enllaç.

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

“Feina amb cor” és un projecte que facilita l'accés a ocupació a més de 900 persones l'any a la zona de Barcelona, que han estat un llarg període fora del mercat laboral. Amb una visió integral de la persona, la seva realitat i les seves capacitats, treballen per a millorar les seves possibilitats de trobar una feina.

fletxa obrir FAQ tancar FAQ

Col·laboració amb el Projecte Social Claver XXI que té com a objectiu fomentar la inclusió social a partir de l'educació i formació musical de nens i joves, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social de la pràctica coral.