Publicador de continguts

Comença la II Edició del ‘Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal’, organitzat per la Fundació Caixa d'Enginyers

01.04.2019
Fundació Caixa d’Enginyers obre el termini d’inscripció a la II edició del “Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal”, concurs que té l'objectiu d'impulsar el desenvolupament de projectes en fase d'iniciació, que fomenten la iniciativa emprenedora i impulsen la transformació d'idees de negoci en empreses reals.

Després de la primera edició, en la qual es van rebre 124 idees, aquesta segona presenta com a novetat la incorporació de la categoria medi ambient, que se suma a les de: ciència, tecnologia, innovació i sostenibilitat. La conservació del medi ambient i la sostenibilitat són prioritàries per al Grup Caixa d'Enginyers. Per això, des de la Fundació es duen a terme diferents iniciatives de sensibilització que recolzen el compromís de l'Entitat amb tots dos àmbits.

Logo premi idees innovadores Isabel P.Trabal

“Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal” comptarà amb un Comitè de Selecció, encarregat d'avaluar la viabilitat de cada projecte i de seleccionar els 10 millors projectes presentats. Aquestes 10 idees seleccionades rebran sessions individuals i en grup per a refinar els seus “Business Model Canvas” durant els 3 mesos següents i seran assessorats per experts del Comitè de Selecció.

Aquest Comitè estarà format per l'equip fundador de Sharing Academy, empresa guanyadora el 2016 del concurs Idees Meeting Point, que integra perfils en els àmbits de l'estratègia, negocis, màrqueting i tecnologia, així com per la Fundació Caixa d'Enginyers.

Finalment, el Jurat, compost pel Director General de Sharing Academy i el President i un Patró de la Fundació Caixa d'Enginyers, seleccionarà el projecte guanyador, qui rebrà un premi de 10.000€. Els interessats poden consultar les bases del concurs i emplenar el formulari d'inscripció a través https://premioideasinnovadoras.com/ca/ fins el 30 d'abril de 2019.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación

Consulta totes les notícies de la Fundació

 

 

Ves Superior