Publicador de continguts

Fundació Caja d'Enginyers aposta per la integració social de joves en situació de vulnerabilitat

15.09.2017
Fundació Caixa d'Enginyers i Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials signen un acord de col·laboració en el qual l'Entitat col·labora en el Centre de Capacitació "My Life", un projecte pedagògic dirigit a persones en risc d'exclusió social per fomentar la seva autonomia
foto firma de l'acord

Fundació Caixa d'Enginyers ha signat aquest dijous, 14 de setembre, un acord de col·laboració amb Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament de les persones amb risc d'exclusió social. L'acord es centra en el projecte "My Life", el primer centre de capacitació de Barcelona amb un programa d'aprenentatge dirigit a joves i adults, d'entre 16 i 40 anys, amb discapacitat intel·lectual i/o amb problemes de salut mental per afavorir la seva integració social a la comunitat.

 

La Fundació està compromesa amb les accions socials i el desenvolupament de la societat, vol contribuir al programa "My Life" amb la finalitat que un major número de persones en risc d'exclusió social i que no disposen de recursos econòmics suficients, puguin participar; 15 joves es beneficiaran d'aquesta ajuda. Tots ells tindran l'oportunitat d'aprendre qüestions imprescindibles del dia a dia d'una persona per a millorar la seva autonomia i tenir l'oportunitat d'incorporar-se en el món sociolaboral.

 

Programa My Life

"My Life" és una metodologia pedagògica d'intervenció social nova que està donant excel·lents resultats. El seu objectiu és que les persones en formació assumeixin la seva posició dins de la societat i reclamin la part de ciutadania que els correspon, com són els seus drets i obligacions. Així mateix, intenta identificar i desenvolupar un model d'integració dignificant per a les persones amb dificultats, en una comunitat i amb un ambient positiu d'aprenentatge, comprensió i col·laboració.

 

El programa està format per 21 mòduls d'activitats en què inclou qüestions d'higiene personal, alimentació saludable, habilitats comunicatives, relacions interpersonals, així com formació per preparar-los per a la cerca de treball, gestió de l'habitatge i preparació de la transició cap a una vida més independent.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación

Consulta totes les notícies de la Fundació

 

 

Ves Superior