Publicador de continguts

Neix l’ "Observatorio de la Ingeniería" a Espanya

24.04.2019
El dijous 11 d’abril es va crear l’’Observatorio de la Ingeniería Española’ amb la constitució del Consell Rector del qual formen part diverses entitats i institucions de prestigi en l’àmbit de l’enginyeria a Espanya. L’acte va tenir lloc a la Real Academia de la Ingeniería a Madrid.
Consell Rector de l’’Observatorio de la Ingeniería Española’ durant l’acte de constitució que va tenir lloc a la Real Academia de la Ingeniería a Madrid

L’objectiu de l’’Observatorio’ és analitzar la realitat del sector de l’enginyeria espanyola, conèixer les seves necessitats pel desenvolupament competitiu de les empreses i la seva projecció. Per portar-ho a terme s’elaborarà un informe a partir d’enquestes al col·lectiu d’enginyers i al món empresarial, acadèmic i institucional, i el seu resultat està previst que es presenti en el termini d'un any i mig després de la constitució del Consell Rector.

Aquesta iniciativa compta amb el suport d’una àmplia representació del sector, com s’observa a la formació del Consell, organisme que definirà l’orientació estratègica de l’observatori i les seves principals línies d’actuació. Formen part del Consell Rector: la Dirección General de la Indústria y de la Pequeña y Mediana Empresa, del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo; la Real Academia de Ingeniería de España; el Instituto de Ingeniería de España; la Unión Profesional de Colegios de Ingenieros, el consejo General de Ingenieros Industriales; el Consejo General de Ingenieros Agrónomos; el Consejo General de Ingenieros Técnicos Industriales; la Universidad Politécnica de Madrid; la Universitat Politècnica de Catalunya; la Universitat Politècnica de València; Col·legi i Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya; el Colegio de Ingenieros Industriales de la Comunidad Valenciana i la Fundació Caixa d’Enginyers.

L’’Observatorio’ ha estat impulsat per la Fundació Caixa d’Enginyers, que ja ha promogut iniciatives similars al llarg dels últims anys – com l’Observatori de l’Enginyeria a Catalunya o el ‘Barómetro Industrial de España’-, amb l’objectiu de comunicar a la societat espanyola la realitat present i futura dels enginyers i l’enginyeria.

Logo observatorio de la ingeniería

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación

Consulta totes les notícies de la Fundació

 

 

Ves Superior