Publicador de continguts

La Fundació Caixa d'Enginyers recolza diferents iniciatives durant el cap de setmana

19.02.2018
El darrer cap de setmana la Fundació Caixa d'Enginyers ha recolzat diferents institucions amb les que manté convenis de col·laboració.
Foto concert
Concert "Et toca a tu"

Arrel de l'acord signat entre la Fundació Caixa d'Enginyers i L'Auditori, divendres es va celebrar el concert emmarcat dins el projecte social 'Et toca a tu', a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, dirigit per Kazushi Ono i protagonitzat pels nens de la Big Band de l'Institut Guillem Catà i Coral Escodines.

'Et toca a tu' és una iniciativa social que utilitza la música com a eina per a la integració social i se suma als projectes inclosos en la línia d'actuació d'iniciativa social i reinserció laboral de la Fundació.

 

Dissabte al matí, Víctor Cardona, director d'RSC i Comunicació de Caixa d'Enginyers, va estar presentar a la inauguració del programa 'Talent i noves tecnologies' a La Salle, on van participar 20 alumnes de primer de batxillerat tecnològic de diferents escoles de Catalunya que han obtingut una nota final d'ESO de Notable o Excel·lent. En total, es realitzaran sis tallers centrats en temes com aplicacions mòbils, robòtica, web, videojocs i ciberseguretat. La Fundació Caixa d'Enginyers col·labora amb aquesta iniciativa de formació per tal de promoure les TIC entre alumnes de batxillerat.

 

 

Dissabte també es va celebrar el sisè torneig classificatori de la 'First Lego League' (FLL), on van participar 36 equips de la categoria FLL (entre 10 i 16 anys) i 36 equips de la categoria Junior (entre 6 i 9 anys).

La Fundació Caixa d'Enginyers dona suport finançant els tornejos territorials 'First Lego League' i 'Junior First Lego League' destinats a estudiants d'educació primària i secundaria.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior