Publicador de continguts

La UVIC-UCC concedeix els Premis Innova Talent als millors Treballs de final de Grau amb el suport de la Fundació Caixa d’Enginyers

05.12.2019
Montserrat Ramírez, directora de Banca Institucional de Caixa d’Enginyers; Marc Mussons, gerent de la UVIC-UCC; i l’adjunta a la vicerectora d’Ordenació Acadèmica, Olga Pedragosa; amb els premiats.

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVIC-UCC) ha entregat per primera vegada els premis Innova Talent als millors treballs de final de Grau. Aquestes distincions, que s’han entregat avui a la seu del Rectorat de la Universitat, han comptat amb el suport de la Fundació Caixa d’Enginyers.

Durant l’entrega de premis, la directora de Banca Institucional de Caixa d’Enginyers, Montserrat Ramírez, ha mostrat la seva satisfacció per aquesta iniciativa que “reconeix el talent de les futures generacions i, a més, aposta per l’educació com a motor de canvi de la societat”. El gerent de la UVIC-UCC, Marc Mussons, que ha presidit l’acte, ha assegurat que “per a la Universitat és un honor poder concedir aquests premis a l’excel·lència”. .

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación

Consulta totes les notícies de la Fundació

 

 

Ves Superior