Publicador de continguts

La Fundació Caixa d’Enginyers organitza el primer Webinar sobre “Influencia a Linkedin”

05.05.2020

Ahir es va celebrar, en format Webinar, el curs de formació “Influència a Linkedin: marca personal i negocis”, impartit per Franc Carreras i realitzat en col·laboració amb el COGITI (Colegio Oficial de Graduados en Ingeniería Técnica Industrial y otras ingenierías). Joan Cavallé, Director General de Caixa d’Enginyers, i José Antonio Galdón, degà del COGITI, van ser els encarregats d’obrir la sessió.

Les més de 140 persones connectades, entre socis de Caixa d’Enginyers i col·legiats, van participar de manera activa en la sessió de formació d’una hora i mitja. Durant el curs, Franc Carreras va oferir les pautes necessàries per a mantenir dinàmiques d’interacció a Linkedin amb l’objectiu d’incrementar la influència personal al seu sector de referència: consells per actualitzar el perfil, estratègia de contactes o mètriques i resultats.

Escollit pel diari Expansión com un dels 50 millors experts sobre transformació digital a Espanya, Franc Carreras és professor de Marketing Digital a ESADE i co-fundador de MamisDigitales.org, consultor digital a Epson, Carglass o Laboratoris Ordesa i mentor al Launchpad Mentor Program de Google i a la incubadora Wayra (Telefónica). És autor de diversos llibres sobre xarxes socials i actualment té més de 150.000 seguidors a les seves xarxes.

Aquest curs s’emmarca dins el programa de formació per a promoure la reinserció laboral dels socis de l’Entitat que es troben en situació d’atur i ajudar els joves a accedir al mercat laboral. Més de 2.000 socis han participat en les més de 40 sessions que s’han organitzat.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior