Publicador de continguts

La Fundació Caixa d’Enginyers organitza el primer Webinar sobre “Influencia a Linkedin”

05.05.2020

Ahir es va celebrar, en format Webinar, el curs de formació “Influència a Linkedin: marca personal i negocis”, impartit per Franc Carreras i realitzat en col·laboració amb el COGITI (Colegio Oficial de Graduados en Ingeniería Técnica Industrial y otras ingenierías). Joan Cavallé, Director General de Caixa d’Enginyers, i José Antonio Galdón, degà del COGITI, van ser els encarregats d’obrir la sessió.

Les més de 140 persones connectades, entre socis de Caixa d’Enginyers i col·legiats, van participar de manera activa en la sessió de formació d’una hora i mitja. Durant el curs, Franc Carreras va oferir les pautes necessàries per a mantenir dinàmiques d’interacció a Linkedin amb l’objectiu d’incrementar la influència personal al seu sector de referència: consells per actualitzar el perfil, estratègia de contactes o mètriques i resultats.

Escollit pel diari Expansión com un dels 50 millors experts sobre transformació digital a Espanya, Franc Carreras és professor de Marketing Digital a ESADE i co-fundador de MamisDigitales.org, consultor digital a Epson, Carglass o Laboratoris Ordesa i mentor al Launchpad Mentor Program de Google i a la incubadora Wayra (Telefónica). És autor de diversos llibres sobre xarxes socials i actualment té més de 150.000 seguidors a les seves xarxes.

Aquest curs s’emmarca dins el programa de formació per a promoure la reinserció laboral dels socis de l’Entitat que es troben en situació d’atur i ajudar els joves a accedir al mercat laboral. Més de 2.000 socis han participat en les més de 40 sessions que s’han organitzat.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación

Consulta totes les notícies de la Fundació

 

 

Ves Superior