Publicador de continguts

Arrenca la 5ª Edició del ‘Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal’, organitzat per la Fundació Caixa d'Enginyers

13.04.2022
El concurs impulsa el desenvolupament de propostes emprenedores, relacionades amb l’enginyeria, el desenvolupament sostenible i el medi ambient, amb especial interès pels projectes enfocats a millorar la qualitat de vida de les persones

La Fundació Caixa d'Enginyers obre el termini d'inscripció a la 5ª edició del Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal, concurs que impulsa el desenvolupament de projectes en fase inicial i que compta amb una dotació econòmica de 10.000€. L'objectiu de la Fundació amb aquest premi és donar suport a l'emprenedoria i contribuir a la transformació d'idees de negoci en empreses reals. En aquesta convocatòria, l'anterior edició de la qual va comptar amb més de 155 projectes, s’hi poden presentar idees de negoci en fase inicial de tot el país.

A través d'aquest premi, la Fundació Caixa d'Enginyers impulsa propostes d'emprenedors que desenvolupen projectes enfocats a millorar la qualitat de vida de les persones, donant prioritat a projectes dels àmbits de l'enginyeria, el desenvolupament sostenible i el medi ambient. Totes aquestes són línies d'actuació en les quals se centra l'activitat de la Fundació i que se sumen a altres àrees de treball, com el suport a les persones en risc d'exclusió social i el foment d'activitats de recerca que contribueixin a perfeccionar el món laboral i empresarial.

“Després de 4 anys de vida del Premi, en què hem vist grans idees i on les guanyadores han passat del paper a la realitat, aquest 2022 estem molt il·lusionats de tornar a obrir la convocatòria i volem posar el focus a potenciar idees que busquin millorar la qualitat de vida de les persones i que promoguin el desenvolupament sostenible, en definitiva, idees que generin impactes positius. El nostre Comitè de Selecció continua treballant amb tots els finalistes contribuint als seus projectes per tal que es converteixin en propostes empresarials d'èxit”, comenta Iñaki Irisarri, Coordinador de la Fundació Caixa d'Enginyers.

El ‘Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal’ compta amb un Comitè de Selecció encarregat d'avaluar la viabilitat de cada projecte i de seleccionar-ne els 10 millors, que rebran sessions individuals i en grup, en les que acabaran de definir les seves idees de negoci durant els tres mesos següents a l'enviament dels projectes. Tots els treballs presentats seran avaluats pel Comitè de Selecció amb la informació oferta en el formulari d'inscripció, el Business Model Canvas de la seva idea de negoci.

Aquest Comitè estarà format per representants de la Fundació Caixa d'Enginyers i membres de Peninsula Corporate Innovation, que integra perfils dels àmbits de l'estratègia, negocis, màrqueting i tecnologia. El nom del projecte guanyador es farà públic durant el mes de juliol.

Els interessats poden consultar les bases del concurs i emplenar el formulari d'inscripció a través de https://premioideasinnovadoras.com/ca fins el 29 d’abril de 2022.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior