Publicador de continguts

El curs "Fes Clic a Youtube" finalitza amb 14 joves formats i motivats

15.09.2017
El 6 de setembre, en el Casal de Barri Bac de Roda Poblenou, es va celebrar l'acte de clausura del projecte "Fes Clic a Youtube", un curs gratuït finançat per la Fundació Caixa d'Enginyers i organitzat per la Fundació IRES que donava l'oportunitat a 14 joves d'aprendre de Roc Masseguer (Outconsumer), un reconegut youtuber i periodista.
foto del curs

Durant les 2 setmanes de formació, els alumnes van poder formar-se a escriure guions d'humor, gravar escenes, fer muntatges, integrar música i efectes als vídeos, etc. A més van comptar amb la participació de Loulogio, un youtuber còmic de gran renom. 
 

L'acte va comptar amb la visualització dels vídeos, presentats pel formador del curs Roc Masseguer, i amb la participació de cadascun dels joves. A través de les peces es va poder veure la seva gran evolució i així ho va comentar Silvia Mitjavila de la Fundació Caixa d'Enginyers: "Avui hem pogut veure els treballs finals, com a resultat de tot el procés d'aprenentatge". 

Donat el correcte desenvolupament del projecte i la gran motivació per part dels joves i el seu formador, el proper trimestre es donarà continuïtat al curs de formació en Youtube amb noves propostes que ajudin als alumnes a potenciar la seva veu pròpia i crítica.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación

Consulta totes les notícies de la Fundació

 

 

Ves Superior