Publicador de continguts

Acompanyant el talent amb el programa “Mentoring d'Excel·lència” de Dona i Enginyeria

06.10.2023
Fa més de 5 anys que la Fundació Caixa Enginyers col·labora amb el programa “Mentoring d'Excel·lència” del projecte Dona i Enginyeria, impulsat per la Reial Acadèmia d'Enginyeria.

Per promoure l'accés de les dones enginyeres al món laboral, la Fundació Caixa Enginyers ha tornat a donar suport al programa “Mentoring d'Excel·lència” de Dona i Enginyeria. A través d'aquest programa, professionals amb llocs de responsabilitat en companyies patrocinadores i associacions col·laboradores acompanyen, en la seva inserció al món laboral, joves que estan a punt de finalitzar els estudis d'enginyeria i altres estudis STEM. Aquesta formació és gratuïta per a les participants.

El programa, de 5-6 mesos de durada, estableix una relació entre el mentor o la mentora i les joves destinada a afavorir l'aprenentatge mutu, el desenvolupament d'habilitats, la gestió dels desafiaments i canvis, la consecució d'objectius i l'ajuda en la presa de decisions.

Amb això, la Fundació se suma al propòsit de Dona i Enginyeria per aconseguir que els estudis en enginyeria i tecnologia formin part de l'horitzó personal i professional de les nenes i joves.

Fèlix Masjuan, President del Grup Caixa Enginyers, va participar en l'acte de cloenda de la setena edició d'aquesta formació.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior