Publicador de continguts

Josep Oriol Sala, President de la Fundació Caixa d’Enginyers, a l’entrega dels Premios Nacionales de la Ingeniería Industrial

20.09.2019
Josep Oriol Sala, President de la Fundació Caixa d’Enginyers, va entregar ahir, en el marc de la 7ª edició dels Premios Nacionales de la Ingeniería Industrial al Museu del Ferrocarril de Madrid, el Premi Fundació Caixa d’Enginyers al Millor Projecte Solidari.

 

La ONG basca “Ingeniería para la Cooperación” (ICLI) va ser la vencedora d’aquesta categoria, pel seu caràcter altruista i compromès amb la societat dels enginyers industrials. En els seus 25 anys de trajectòria, ICLI ha impulsat 182 projectes de cooperació a 25 països per a promoure el desenvolupament d’algunes de les zones més desfavorides del planeta.

 

Així mateix, Josep Oriol Sala, també va entregar una menció honorífica, dins la mateixa categoria, a Ramón Espejo, CEO de Proysa. El jurat distingeix així el seu caràcter solidari i humanitari, ja que l’entitat col·labora des de fa anys amb diferents projectes socials amb el Govern de Pando (Bolivia), Ypané (Uruguay), Burkina Faso i Mali.

 

L’entrega de premis està promoguda pel Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Industriales (CGCOII) i ha comptat per primer any amb la participació de la Fundació Caixa d’Enginyers, que té entre els seus principals objectius desenvolupar l’enginyeria dins la societat i acompanyar als professionals del sector.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación

Consulta totes les notícies de la Fundació

 

 

Ves Superior