Publicador de continguts

Finalistes de la tercera edició del ‘Premi idees innovadores Isabel P. Trabal’

07.04.2020

El passat 3 de març, la Fundació Caixa d’Enginyers va obrir el termini d’inscripcions a la III edició del ‘Premi idees innovadores Isabel P. Trabal’, amb l’objectiu d’impulsar, un any més, el desenvolupament de propostes emprenedores relacionades amb la ciència, la tecnologia, la innovació i la sostenibilitat, amb especial interès en projectes dels àmbits de l’enginyeria i el medi ambient.

En aquesta edició s’han rebut fins a 138 idees des de Catalunya, Valencia, Madrid, Màlaga i Galícia, de les qual els 90% ofereixen solucions amb una base tecnològica o digital i un 40% inclouen algun component de sostenibilitat i medi ambient.

El 31 de març es van anunciar els 10 finalistes, que ja han començat a rebre sessions individuals i en grup de mentoring per a refinar els seus “Model Canvas” durant els propers 3 mesos i seran assessorats per experts de l’entorn emprenedor. Coneix tots els finalistes aquí.

El Jurat, format per persones relacionades amb l’empresa i l’emprenedoria, de Peninsula Corporate Innovation i de la Fundació Caixa d’Enginyers, seleccionarà el projecte guanyador, que rebrà un premi de 10.000€.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior