Publicador de continguts

La Fundació Caixa d'Enginyers fomenta la mobilitat internacional dels estudiants de Mallorca amb la Beca Erasmus

14.09.2022
Irene Coll González, estudiant del grau de Turisme a la Universitat de les Illes Balears, podrà continuar els seus estudis a la Hochschule Worms a Alemanya, gràcies a la Beca Erasmus de Caixa d’Enginyers. La Beca Erasmus de Caixa d’Enginyers fomenta la mobilitat internacional, en el marc de l’acord amb la Universitat de Balears i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), i demostra el compromís de l’Entitat amb la formació i el creixement professional.

La Fundació Caixa d’Enginyers, l’expressió de la vocació de Responsabilitat Social Corporativa de Caixa d’Enginyers, ha reconegut amb la Beca Erasmus a l’estudiant Irene Coll González, del grau de Turisme a la Universitat de les Illes Balears. Gràcies a aquesta ajuda, l’estudiant podrà continuar els seus estudis a la Universitat Hochschule Worms a Alemanya, on estudiará el Doble Grau en Turisme i Tourism & Travel Management entre la UIB i HWorms.

L'estudiant, originària de Palma de Mallorca, ha comentat: “M'omple d'orgull haver rebut aquesta beca perquè és un reconeixement a l'esforç fet durant tots aquests mesos per a poder gaudir de la meva mobilitat al màxim. Crec que aquest tipus d'ajudes que ofereix Caixa d'Enginyers són molt necessàries per a promoure, motivar i inspirar a tots els alumnes a lluitar pels seus somnis i a valorar l'enriquidora que pot ser aquest tipus d'experiència Erasmus. M’enorgulleix especialment el fet que hagi estat aquesta entitat la que m'ha concedit la beca perquè comparteixo molts dels seus valors, com l’aposta per la sostenibilitat i el medi ambient, i estic desitjant poder aplicar-los durant la meva estada en Worms”.

L’entrega de la beca Erasmus ha tingut lloc avui a l’Auditorium de l’edifici Arxiduc de la Universitat de les Illes Balears, dins de l’acte d’inauguració del curs 2022-23, on s’ha fet entrega dels premis a l’excel·lència als alumnes de la facultat de turisme. “És molt important comptar amb entitats com Caixa d'Enginyers, disposades a invertir en una formació de qualitat dels nostres estudiants, ja que representen els futurs professionals del nostre sector turístic. Gràcies a les beques Erasmus de la Fundació Caixa d’Enginyers podem oferir als nostres alumnes l’oportunitat de complementar i ampliar la seva formació acadèmica i personal a països de la Unió Europea” ha declarat Dolores Tirado Bennasar, degana de la Facultat de Turisme de la UIB.

Les beques Erasmus formen part del compromís amb la formació de Caixa d’Enginyers i la seva aposta per la mobilitat internacional. Aquesta beca, a més, s’emmarca en les activitats que la Fundació de l’Entitat desenvolupa amb la Universitat de Balears i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB)” ha declarat Xisca Oliver, directora de l’oficina de Caixa d’Enginyers a Palma. Una col·laboració que també inclou el reconeixement dels millors expedients acadèmics dels graus d’Enginyeria Telemàtica, de Matemàtiques, i del doble grau de Matemàtiques i Enginyeria Telemàtica de l’Escola Politèccnica Superior (EPS). La Fundació, juntament amb la Universitat, s’encarrega d’organitzar tallers, concursos de projectes, pràctiques de secundària o d’impartir seminaris, entre d’altres activitats.

A més d’aquestes beques, a través del servei Erasmus, Caixa d’Enginyers també ofereix l’Assegurança Erasmus, amb les cobertures més completes per les estades a l'estranger; el Préstec Estudis, per finançar diverses modalitats de formacions (cursos, graus, postgraus, etc.); i la Targeta MOVE Crèdit, amb avantatges exclusius a l’estranger.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior