Publicador de continguts

La V edició dels Premis Emprenedoria de la Fundació Caixa d'Enginyers ja tenen guanyadors

04.01.2018
Fundació Caixa d'Enginyers premia el talent i l'excel·lència professional de les start-ups espanyoles amb la V edició dels Premis Emprenedoria 2017 per a la Ciència, la Tecnologia i la Innovació. L'Entitat té l'objectiu de potenciar el negoci dels projectes, constituïts a partir de gener de 2016, i beneficiar així el seu desenvolupament i creixement.

Aquesta edició ha comptat amb la participació de 61 projectes, 10 dels quals van ser seleccionats com a finalistes. Després d'una extensa valoració, el jurat va decidir per unanimitat premiar a INSULCLOCK, CREATSENS i MESBOOK amb una dotació de 5.000€ per a cadascun d'ells. 

Insulclock

Equipo de Insulclock

És una empresa espanyola que treballa per a incrementar la qualitat de vida i millorar el control de les malalties de pacients crònics. Per això, i amb base tecnològica, dissenya dispositius electrònics i solucions digitals basats en I+D per a millorar el seguiment del tractament, en el qual es necessita un dispositiu per a administrar la medicació. 

 

CreatSens

Equipo de CreatSens

És una eina que pretén millorar el benestar de les persones mitjançant el control de paràmetres bioquímics de la sang de manera descentralitzada. Amb aquest dispositiu s'evitarà la necessitat de fer arribar mostres de sang dels pacients al laboratori, ja que genera la informació clínica més important de manera simple i assequible. 

 

MESbook

Equipo de MESbook

És una eina de l'empresa Industria 4.0. Té com a objectiu millorar la competitivitat de la indústria espanyola aconseguint ser més eficient gràcies a la tecnologia, actuant sobre àrees clau, com compres, producció, qualitat, costos, logística, màrqueting, ventes, planificació i finances. De manera que s'aconsegueix augmentar la producció, millorar-la i reduir alhora el cost.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación

Consulta totes les notícies de la Fundació

 

 

Ves Superior