Publicador de continguts

La Fundació Caixa d’Enginyers recolza els Premis Bonaplata 2019

12.12.2019
Iñaki Irisarri durant l’entrega dels Premis Bonaplata 2019

L’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC) va celebrar, el 10 de desembre, la 27a edició dels Premis Bonaplata per la valoració del patrimoni industrial, tècnic i científic i la 21a edició dels Premis Bonaplata per a Joves.

Aquests reconeixements tenen com a finalitat premiar el interès per recuperar i difondre el patrimoni industrial de Catalunya, amb l’objectiu de sensibilitzar l’opinió pública sobre la importància del patrimoni industrial, testimoni de la nostra història.

Iñaki Irisarri, coordinador de la Fundació Caixa d’Enginyers, va entregar el Premi Estudis-Fundació Caixa d’Enginyers a Pere A. Fàbregas, per “Naturgy, 175 anys de compromís amb l’energia i la societat”; i un Accésit a Beppe Benenti, Anna Calvera i Isabel Campí, de la Fundació Història del Diseny, per “Roca. 100 años diseño a diseño”. Aquest guardó està adreçat als estudis originals relacionats amb el coneixement d’un paisatge industrial o d’un lloc productiu concret, o amb el coneixement d’una instal·lació industrial, tècnica o científica, de béns mobles o de documentacions industrials, tècniques o científiques.

Durant l’esdeveniment, també es van entregar els Premis a la Rehabilitació, el Premi Especial de Patrimoni i els Premis Bonaplata per a Joves.

Aplicacions anidades
Botón noticias fundación
Ves Superior