Slider cabecera noticias
Navegació per categories
Contenido Ancla Filtro Categorias
Resultats noticies
Publicador de continguts
 • foto de la firma del conveni

  Renovació del conveni entre la Fundació i IQS

  22/06/2017

  El 6 de juny va tenir lloc la renovació del conveni de col·laboració acadèmica entre la Fundació Empreses IQS i Fundació Caixa d'Enginyers.
 • foto del discurs

  Fundació Caixa d'Enginyers donant suport a les empreses cooperatives

  10/05/2017

  Divendres passat,5 de maig, al Parc Tecnològic Barcelona Nord, es va realitzar la IV Jornada Financoop (Finances Cooperatives), un punt de trobada de l'ecosistema financer cooperatiu en el qual empreses d'economia social i cooperatives presenten els seus projectes amb l'objectiu de buscar finançament i posar en comú les seves necessitats financeres.
 • foto del discurs

  "Dona i Enginyeria" fa lliurament de les 16 beques Fundació Caixa d'Enginyers

  04/04/2017

  El 6 d'abril, arran de la col·laboració entre la Fundació Caixa d'Enginyers i la Reial Acadèmia d'Enginyeria per impulsar el programa "Acollida i acompanyament a Noves estudiants", es fa el lliurament de les 16 beques que s'atorguen a alumnes de l'UPM (Universitat Politècnica de Madrid) i UC3M (Universitat Carlos III de Madrid).
 • foto del debat

  Conferència/Debat - El món després del Brexit i Trump: canvis i conseqüències en l'agenda política global

  28/03/2017

  En el marc de l'acord de col·laboració signat entre la Fundació Caixa d'Enginyers i l'Institut d'Estudis Financers, IEF, amb l'objectiu d'impulsar l'Observatori de Divulgació Financera, ODF, el 22 de març s'ha realitzat un esdeveniment, amb una assistència de 200 persones, a la Sala d'Actes de la Borsa de Barcelona, que sota el títol: El món després del Brexit i Trump: canvis i conseqüències en l'agenda política global, va permetre tractar temes d'interès i actualitat econòmica i financera.
 • foto dels finalistes

  Clausura del Programa Superior en Emprenedoria

  27/03/2017

  El 17 de març es va realitzar l'acte de clausura del Programa Superior en Emprenedoria, un projecte de la Fundació Caixa d'Enginyers en col·laboració amb UB-IL3 (Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona), que posa a disposició dels nostres socis 20 beques per a emprenedors amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament professional de les persones que volen començar el seu propi projecte.
 • foto de l'acte

  La Fundació i Tecnocampus Mataró junts en un estudi sobre els usos de les Xarxes Socials en les empreses cooperatives i d'economia social.

  17/03/2017

  La Universitat Tecnocampus de Mataró, arran del conveni signat amb la Fundació Caixa d'Enginyers, realitza un estudi en l'àmbit de l'economia social que representa una innovació en el camp de l'Economia Social.
 • foto First Lego League

  Fundació Caixa d'Enginyers promou la ciència i la tecnologia entre els joves

  21/02/2017

  La Fundació Caixa d'Enginyers, en el marc de la col·laboració amb la UVic, patrocina la cinquena edició de la First Lego League que va tenir lloc el 18 de febrer a la Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).
 • foto del acto

  Fundació Caixa d'Enginyers impulsa la divulgació financera

  17/02/2017

  La Fundació Caixa d'Enginyers ha signat un acord de col·laboració amb l'Institut d'Estudis Financers, IEF, per impulsar l'Observatori de Divulgació Financera, ODF, en el marc del seu compromís amb el foment de l'educació financera, la recerca i la innovació.
 • foto dels premis

  La Fundació Caixa d'Enginyers i la UPM premien als millors expedients acadèmics

  16/02/2017

  La Fundació Caixa d'Enginyers va fer lliurament, el passat divendres 27 de gener, de les beques i premis que s'atorguen als alumnes de la Universitat Politècnica de Madrid que han obtingut un expedient acadèmic brillant.
 • foto Ideas Making point

  Fundació Caixa d'Enginyers impulsa l'emprenedoria amb el desenvolupament dels tres projectes guanyadors d'Ideas Making Point

  09/01/2017

  La Fundació Caixa d'Enginyers ha anunciat oficialment aquest dilluns els tres guanyadors del seu concurs anual dirigit a projectes de l'àmbit emprenedor Ideas Making Point.
 • foto bosc

  La Fundació i tu, per un futur més sostenible

  05/01/2017

  El Grup Caixa d'Enginyers reforça el seu compromís amb l'acció social i la sostenibilitat potenciant el paper de la Fundació i les accions de responsabilitat social corporativa amb un augment progressiu de recursos per construir un futur més sostenible.