Slider Imagina LAB
Reproduir slider Pausaslider
Imagina LAB

 

Et presentem un nou espai especialment perquè t'expressis amb llibertat. Imagina LAB és una nova forma de relacionar-nos amb tu i que ens expliquis què necessites, quins projectes vols impulsar i quines són les teves metes.

 

 

 

 

Un lloc en el qual
participar sempre significa guanyar


Tots els socis sou benvinguts a Imagina LAB, encara que aquest nou concepte està especialment pensat per a vosaltres, els JOVES. Caixa d'Enginyers posa en marxa aquesta nova forma de relacionar-nos amb els socis focalitzant-nos en els joves de qualsevol sector estudiantil i professional.

 

 

 

 

T'esperem a Imagina LAB,
volem conèixer-te


Tallers, esdeveniments, tests,... en aquesta oficina t'escoltem i oferim productes i serveis financers i asseguradors adaptats a les teves preferències. Fes-nos preguntes i resoldrem els teus dubtes, fins i tot podràs ser partícip en el disseny de productes en els nostres tallers formatius.

 

 

 

 

On trobar
Imagina LAB


Trobaràs el teu espai Imagina LAB en Valencia, uoficina completament operativa de dilluns a divendres de 9 a 15 h al cor del Campus de Vera de la Universitat Politècnica de València,a l'Àgora de la UPV (C/Camí de Vera, S/N, Plaza Ágora, Edificio 2G, 46022 València).

AGENDA: no et perdis cap esdeveniment.
Frase mágica evento 3 Imagina LAB

10


abril

 

FORUM e2 EN LA UPV

Frase mágica evento 1 Imagina LAB

04


abril

 

Concurs a Instagram #ImaginaTuOficina

Frase mágica evento 2 Imagina LAB

21


noviembre

 

Workshop: Què esperes de la teva entitat?

Ves Superior