Publicador de continguts

Caixa Enginyers Gestió, entre les deu gestores amb millor qualificació sostenible segons el Baròmetre ESG 2024 per MainStreet Partners

06.03.2024
En la nova edició del Baròmetre ESG de MainStreet Partners proveïdor de dades ESG i d'impacte.

Aquest estudi anual és el resultat de l'anàlisi realitzada a partir de la seva pròpia base de dades ESG de més de 7.700 fons/ETF i més de 83.000 ISIN individuals, que abasta més de 350 gestors d'actius amb un patrimoni conjunt que supera els 10 bilions d'euros.

Segons un article de FundsPeople:

"Alguns dels gestors amb millors puntuacions, són boutiques, però en matèria de sostenibilitat estan al mateix temps que gestors molt més grans, la qual cosa demostra que la grandària i els recursos no es corresponen necessàriament amb uns estàndards de sostenibilitat més elevats".


 

“En el cas de les empreses més petites, tenen uns estàndards i uns nivells d'experiència molt elevats i són especialistes en sostenibilitat, mentre que, en el cas de les empreses més grans, aprofiten bé la seva grandària (per exemple, pel que fa a la gestió) i han aconseguit integrar la ESG en una àmplia base d'actius, la qual cosa no sempre és fàcil. Entre les deu gestores amb una qualificació més elevada destaca la presència de Caixa Enginyers Gestió, única entitat espanyola del top 10”.

Pots llegir el detall de la notícia aquí.

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas
Ves Superior