Publicador de continguts

El Grup Caixa d’Enginyers inaugura nova seu corporativa a Barcelona

01.02.2023
La inauguració ha estat presidida per la Consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, i per part del Grup Caixa d’Enginyers hi han participat el seu president, Félix Masjuan i el director general, Joan Cavallé
D’esquerra a dreta: Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers; Natàlia Mas Guix, Consellera d’Economia i Hisenda; Félix Masjuan, president de Caixa d’Enginyers; i Montse Carbó, directora de comunicació, RSC i Fundació de Caixa d’Enginyers

El nou espai corporatiu, situat al cor de Barcelona, acollirà els equips de Caixa Enginyers Gestió, Caixa Enginyers Vida i Pensions i Caixa Enginyers Bancaassegurances

El Grup Caixa d'Enginyers, cooperativa de crèdit de serveis financers i asseguradors, en el marc del 55è aniversari, ha inaugurat avui una nova seu corporativa a Barcelona. L’acte ha estat presidit per Natàlia Mas Guix, Consellera d´Economia i Hisenda; Fèlix Masjuan, president de Caixa d'Enginyers; i Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers. També han estat presents a la inauguració Álvaro Porro, comissionat d'Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona; Josep Vidal, director general d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya; i Josep Maria Sánchez Pascual, director general de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat de Catalunya; així com els directors de cadascuna de les 3 filials del Grup.

El nou espai, situat a Rambla Catalunya número 2, acollirà els equips de Caixa Enginyers Gestió, Caixa Enginyers Vida i Pensions i Caixa Enginyers Bancassegurances, format per un equip de més de 40 professionals.

Natàlia Mas Guix ha declarat durant la inauguració: “Caixa d’Enginyers és una entitat de més de mig segle de compromís amb els seus socis, amb un model de banca cooperativa que ha sabut fer-se un lloc al mercat com alternativa a la banca tradicional i ha demostrat així que a Catalunya també es poden impulsar models de banca cooperativa de màxima solvència, amb bona visió de futur, capaços d’ampliar la seva presencia territorial i de fer-ho de forma sostinguda”.

Per la seva part, Joan Cavallé ha explicat: “Al llarg d’aquests 55 anys, a Caixa d’Enginyers hem estat sempre treballant en base als nostres valors cooperatius, prioritzant la creació de valor compartit i amb un creixement orgànic. Volem que els nostres socis i sòcies estiguin satisfets amb el servei que estem prestant”. I afegeix: “Aquesta seu és molt important pel Grup Caixa d’Enginyers, ja que acull 3 joies: Caixa Enginyers Gestió, Caixa Enginyers Vida i Pensions i Caixa Enginyers Bancaassegurances. A més, com a grup cooperatiu, tenim les tres palanques: el valor de servei, el valor com empresa que genera uns resultats que també els socis perceben via la retribució del capital i, per últim, la creació de valor compartit”.

En aquest sentit, Caixa Enginyers Gestió, amb més de 20 anys de creixement, valor i sostenibilitat, és líder en impacte sostenible, sent una de les primeres entitats en registrar un fons ISR (Inversió Socialment Responsable) el 2006 i a crear el 2021 la calculadora CIMS, una innovadora eina que permet mesurar l’impacte ambiental i social dels fons d’inversió. Aquests productes, units a la integració de factors ambientals, socials i de governança al model d'inversió, són una demostració de la convicció del Grup amb la inversió socialment responsable.

Félix Masjuan ha comentat: “Més de 40 persones treballen aquí per oferir les millors solucions als nostres socis, tant particulars com empreses, i és per a mi un orgull saber que la nostra Entitat està formada per grans professionals que tenen molt presents els valors del cooperativisme i la sostenibilitat“.

En línia amb aquest compromís amb les persones i amb el medi ambient, Caixa Enginyers Vida i Pensions, treballa des del 2008 integrant a la selecció d'inversions la gestió d'aspectes socials i de bon govern, per tal de construir propostes d'estalvi adaptades a les necessitats i expectatives dels socis i sòcies. Va ser el 2017, quan Caixa Enginyers Vida i Pensions va assolir els 400 milions d'euros en patrimoni gestionat i va llançar aquell mateix any el primer pla de pensions climàtic d'Espanya, el CE Climate Sustainability ISR, PP.

Per la seva banda, Caixa Enginyers Bancassegurances té com a principal focus d'activitat oferir productes que s'adaptin a la demanda dels seus socis i sòcies, per tal de brindar la millor opció asseguradora i garantir la màxima protecció davant de qualsevol eventualitat. A més, el Grup compta amb un model d'assessorament personalitzat i integral, el Servei d'Assessorament en Assegurances, que té com a objectiu ajudar els socis a efectuar una gestió global dels riscos assegurables, incloent-hi la revisió periòdica dels riscos i cobertures.

Aplicacions anidades
Ves Superior