Publicador de continguts

Caixa d’Enginyers millora l’oferta de Banca Digital amb noves eines de comunicació i relació amb els seus socis

09.07.2020
La darrera novetat digital que l’Entitat ha implementat és “Les meves finances”, una plataforma de gestió dels estalvis personals integrada a la Banca Online i Mobile

Caixa d’Enginyers avança en la seva aposta ferma per la digitalització integral i l’ampliació dels canals de comunicació online amb els socis i sòcies de l’Entitat. A través de serveis com “Les meves finances”, l’Entitat segueix transformant la forma d’interacció amb els seus socis i sòcies per tal que esdevingui una relació cada vegada més flexible, àgil i propera, en la línia dels seus valors cooperatius.

“Les meves finances”, disponible per a la Banca Online i Mobile, és la darrera incorporació en l’oferta de Banca Digital de Caixa d’Enginyers per a la gestió eficient dels estalvis. Una nova eina de valor desenvolupada de forma conjunta amb AFI (Analistas Financieros Internacionales) que referma l’ADN cooperatiu del Grup, que treballa colze a colze amb diverses institucions acadèmiques i professionals per oferir un ampli catàleg de productes i serveis, sempre tenint en compte les necessitats dels seus socis.

Aquesta nova plataforma s’afegeix a la llarga llista de serveis posats a disposició dels socis i sòcies de l’Entitat en els últims temps per a facilitar-los-hi els pagaments (Google Pay, Apple Pay, Enginyers Pay), la comunicació amb l’entitat (nou canal de Whatsapp) o la comoditat que ofereix l’innovador concepte de gerent AGILE i els nous processos de contractació multicanal. Es tracta d’un exemple més de l’aposta de Caixa d’Enginyers per traslladar l’excel·lència en el servei presencial i d’atenció personalitzada i de proximitat a l’entorn digital, per a què els socis puguin gaudir del mateix nivell d’accessibilitat en tots els canals i realitzar qualsevol operació amb total confiança, facilitat i comoditat.

Precisament, l’esforç en digitalització i la inversió tecnològica dels darrers anys s’ha evidenciat i posat en valor arran del context de distanciament social generat per la COVID-19, en què l’Entitat ha fet possible un servei proper i eficient, a través d’una interacció amb els socis més flexible i àgil, o permetent el teletreball al 90% de l’equip professional.

En paraules de Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, si bé l’aposta per la digitalització ha estat sempre un dels pilars bàsics dins del Grup Caixa d’Enginyers, el focus en el futur immediat passa per la integració de la tecnologia per a infraestructures i processos i la intel·ligència artificial, que “seran clau per a continuar generant valor i eficiència en tots els àmbits, sobretot, per potenciar un nivell de servei al soci d’alta qualitat”.

“Les meves finances”

La plataforma de planificació “Les meves finances”, la darrera incorporació en Banca Digital, és la nova forma de gestió de finances personals que proposa Caixa d’Enginyers per controlar de forma intuïtiva i eficient els moviments bancaris amb l’objectiu de prendre millors decisions i, en definitiva, estalviar més i millor. L’aplicació, senzilla, intuïtiva i amb una interface molt amable, mostra d’una manera ràpida i d’una sola visió els ingressos i despeses dels comptes corrents i targetes a través de diferents gràfiques.

A més, el seu alt nivell de personalització permet una configuració adaptada a les necessitats de cada soci i sòcia que facilita la presa de decisions. També incorpora la categorització de moviments, a través de la qual assigna automàticament una categoria a cadascun dels moviments i, en cas que no s’ajusti, l’usuari pot modificar-ho des de l’apartat “Moviments”. A més, és possible etiquetar moviments per a identificar-los més fàcilment.

Així mateix, la nova eina digital de Caixa d’Enginyers té diferents nivells de visualització, de manera que, per exemple, permet seleccionar un moviment per analitzar amb més profunditat l’evolució temporal a través d’una gràfica. També es pot utilitzar el buscador per a trobar aquella compra o gestió que no es recorda la data exacta en què es va fer.

Pel que fa a la predicció de moviments, “Les meves finances” analitza els hàbits i preveu quins moviments es repeteixen, de manera que permet conèixer amb anticipació els ingressos o despeses previstos i saber així si es podran assolir els objectius personals marcats.

Per veure el vídeo de “Les meves finances”, fes clic en el següent enllaç.

Aplicacions anidades
Ves Superior